Dorpshoeve 
Hoekwoning Type L

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 124 m² - 143 m²
Woonoppervlakte: 115 m² - 119 m²
Slaapkamers: 3 slaapkamers
Tuinligging: West

Bouwnummers: 19 en 23
Prijsrange: € 430.000,- - € 450.000,- v.o.n.

Deze prachtige woning is maar liefst 5,70 meter breed waardoor je ca. 115m2 of 119m2 woonoppervlakte hebt. Het verschil in woonoppervlakte zit hem in de goothoogte. De lichte woonkamer met groot verdiepingshoog raam en loopdeur richt zich naar de tuin. Zit je op de bank, dan kijk je superleuk je tuin in. Aan de voorkant van het huis is de keuken. Hiervandaan kijk je uit op het gezellige straatje en de kinderen die buitenspelen. Of verplaats je de keuken liever naar de tuinzijde? Dat kan. Als je dan kiest voor een uitbouw, heb je een geweldige leefkeuken met ruimte voor de hele familie.

De breedte van het huis zie je terug in de slaapkamers, alle 3 lekker ruim én de zolder ook. Een 4e en 5e kamer kan optioneel gekozen worden. Zelfs een 2e badkamer is mogelijk. Mocht je iets bijzonders zoeken, kies dan voor de hoekwoning op bouwnummer 19 of 23. Deze woningen hebben de entreedeur aan de zijkant van het huis en ter plaatse van de woonkamer is er een raam in de zijgevel. Nog meer licht!

Plattegronden

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping

Pre-sale gestart
Geef je voorkeur door

Lijkt het je wat om in deze natuurrijke buurt te wonen met de stad zo dichtbij? Meld je aan, geef je voorkeur door en blijf op
de hoogte van de ontwikkelingen. 

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed