Wonen aan de weide
Tussenwoning - 201 - 5.498

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 123 tot 124 m²
Woningoppervlakte: 109 m²
Slaapkamers: 3
Beukmaat: 5.498 meter
Ligging tuin: Noordoost of zuidwest
Bouwnummer: 31, 32, 33, 34, 48, 49, 50 en 51
Koopsom: € 389.500 - € 397.500 von

Steenbrugge buurtschap 4 02

Deze tussenwoningen aan de ruim opgezette straat stelen de show met hun mooie metselwerk en Frans balkon op de verdieping. Heerlijk zijn de hoge ramen die zorgen voor een prettige lichtinval en vrij zicht naar buiten. Kies je voor dit huis, dan heb je 109 m2 woonoppervlakte, 3 slaapkamers en een zolder. Je auto kun je kwijt op een van de vele parkeerplaatsen voor de deur.

Energieneutraal
De woningen in Wonen aan de Weide worden ENG. Dat is heel goed nieuws, want het begrip ENG staat voor ‘Energie-Neutraal Gebouw’. Om dat te bereiken is alles uitstekend geïsoleerd en liggen er bij oplevering al 6 panelen op het dak. Wat merk je daarvan? Je woning voelt heel comfortabel qua temperatuur en je energierekening is laag. 

Albert Eekhuisstraat - Blok 4E
De keuken ligt aan de voorzijde en biedt vrij zicht op de rustige straat. In de woonkamer zijn 2 grote ramen, van vloer tot plafond, en een deur naar de tuin. Zelfs als je op de bank zit of in de keuken staat, kijk je mooi uit op de tuin. Deze tuin ligt op het noordoosten, waardoor je in de vroege ochtend al van de zon kunt genieten. Op een zomerse dag heb je tot de avond zon, maar dan aan het eind van de tuin. De tuin is diep en voorzien van een achterom en een berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 met openslaande deuren naar een Frans balkon. De badkamer heeft een douche, wastafel en een 2e toilet. Ook kun je hier je wasmachine en droger plaatsen, er is al een aansluiting gemaakt. Op de zolder, die bereikbaar is via een vaste trap, is er volop ruimte om spullen op te bergen achter de knieschotten.

Jan Stoffelstraat - Blok 4H
Zoek je een nieuwbouw eengezinswoning met veel leefruimte en een tuin die goed op de zon ligt? Laat je dan verleiden door deze tussenwoning van 109 m2 groot. De tuin ligt op het zuidwesten, waardoor je tot in de late uurtjes op een mooie dag buiten kunt zitten.

De keuken vind je aan de voorzijde. Als je hier staat te koken heb je leuk zicht op de straat. De ramen in de keuken zijn wat lager dan bij de hoekwoningen, wat de keuken extra licht maakt. In de woonkamer zijn 2 grote ramen, van vloer tot plafond, en een deur naar de tuin. Zelfs als je op de bank zit of in de keuken staat, kijk je mooi uit op de tuin. De tuin is diep en voorzien van een achterom en een berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers. De badkamer heeft een douche, wastafel en een 2e toilet. Ook kun je hier je wasmachine en droger plaatsen, er is al een aansluiting gemaakt. De zolder, die bereikbaar is via een vaste trap, is door de dakkapel een sfeervolle ruimte die zich perfect laat inrichting als werkkamer, speelkamer of sportruimte. Heb je al een idee wat je met deze ruimte zou willen doen?

Plattegronden

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed