Dorpshoeve 
Tussenwoning Type L

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 126m² - 138m²
Wooonoppervlakte: 109m² of 113m²
Slaapkamers: 3 slaapkamers
Tuinligging: Noord of West

Bouwnummers: 16, 17, 20, 21 en 22
Prijsrange: € 385.000,- - € 400.000,- v.o.n.

Aan een gezellig dorps straatje komen 5 tussenwoningen type L met een breedte van 5,40 meter. Vier van deze woningen zijn 113m2 en één is 109m2 groot. Het verschil in woonoppervlakte zit hem in de goothoogte. De achtertuin ligt op het noorden of op het westen. In de voortuin op het zuiden of oosten is ruimte voor een bankje, zodat je altijd wel een plekje in de zon of de schaduw vindt. De charmante roedes in de ramen, mooie omlijsting om de voordeur en speelse accenten als een luifel geven deze huizen veel charme.

Mooi? Kom binnen kijken en ontdek hoe ruim en licht deze tussenwoningen zijn. De achterpui heeft een groot raam en een loopdeur naar de tuin. Als je wilt kun je hier openslaande deuren van maken óf een schuifpui. Handig om te weten; de tuin heeft een berging en een achterom. Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met 2e toilet. De vrij indeelbare zolderverdieping is ruim genoeg om een 4e en 5e kamer te maken. Ook een 4e kamer en badkamer behoort tot de keuzemogelijkheden.

Plattegronden

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping

Pre-sale gestart
Geef je voorkeur door

Lijkt het je wat om in deze natuurrijke buurt te wonen met de stad zo dichtbij? Meld je aan, geef je voorkeur door en blijf op
de hoogte van de ontwikkelingen. 

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed