Dorpshoeve,
buurtje tussen bos en park

Dorpshoeve wordt een superfijne buurt met 31 eengezinswoningen en 19 appartementen. De verkoop van de 31 eengezinswoningen  gaat hartstikke goed. Bij deze woningen bieden we allerlei opties aan, waarmee je dit nieuwbouwhuis tot jouw droomhuis kunt maken.

Voor we je alles vertellen over de woningen nemen we je eerst mee door Dorpshoeve. Nu nog een droombeeld, straks misschien wel jouw thuis!

Op dit moment is er nog maar één woning beschikbaar. Heb jij belangstelling voor deze  royale tweekapper type XXL? Laat het ons weten! 

Wonen in Dorpshoeve
Kies je favoriete woning

De woningselector is het beste te bekijken op een desktop, wil je hem op mobiel bekijken klik dan hier

Architectuur geïnspireerd op een Sallands dorp

Dorpshoeve heeft een dorpse uitstraling door de opzet én de architectuur. Je ziet de historische elementen van een Sallands dorp terug. Ruime dakoverstekken, omlijste voordeuren, gulden snedes, kruisroedes, diepe neggen en rollagen geven de woningen een dorps karakter. Met verschillende kleuren gevelsteen en verfijnde detaillering krijgt elk huis een eigen gezicht. Op de meest westelijke punt van Dorpshoeve verrijst straks de Don Jon. In dit appartementengebouw komen 19 koopappartementen. Met deze beelddrager wordt gerefereerd aan een verleden waarin het gebouw betekenis had als fort en verdedigingswerk.

Ook over tientallen jaren nog mooi…
of mooier!

Door de overgangen tussen privétuinen en openbaar gebied in stijl te ontwerpen straalt de buurt ook over lange tijd nog de kwaliteit uit. Wandel straks rond en zie stenen muurtjes met mooie rondingen, groen begroeide hekwerken en gemengde groene hagen bij de voortuinen. Auto’s staan voornamelijk geparkeerd in het hof achter de tuinen. Begin je al enthousiast te worden? Verken dan snel het woningaanbod.

Groen, daar wordt iedereen blij van

Dorpshoeve ligt in een natuurrijke omgeving en wordt begrensd door de laan naar Diepenveen en je wandelt ook zo het Zandweteringpark in. Heerlijk zo veel bestaand groen in de omgeving. En daar komt nog meer bij! In Dorpshoeve planten we veel nieuwe bomen in allerlei soorten. Mooi om te zien én goed voor de biodiversiteit. Hoe meer variatie de beplanting biedt, hoe meer dieren zich tot de buurt aangetrokken zullen voelen. Naast gevarieerde broed-, schuil- en eetplaatsen in de natuur komen aan en bij de woningen ook allerlei plekken voor verschillende soorten vogels, om veilig te verblijven. Ook worden er zogenoemde egelsnelwegen aangelegd, zodat tuinen weer worden opengesteld en geschikt worden voor egels. Zo creëren we voor iedereen en fijn thuis!

Bekijk het actuele woningaanbod

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed