Steenbrugge
Financieel

Zie jij jezelf al wonen in een nieuwbouwwoning in Steenbrugge en heb jij je oog laten vallen op een woning? Wil jij graag weten of het financieel mogelijk is jouw woondroom in Steenbrugge waar te maken? Om deze vraag te kunnen beantwoorden is het belangrijk dat je inzicht hebt in je financiële mogelijkheden. De financieel adviseurs van de Rabobank en Thoma Post Hypotheken Deventer helpen jou hier graag mee op weg. Zo weet je snel waar je aan toe bent!

Financiële check,
zo werkt het...

Begin op tijd!
Zorg ervoor dat je voordat jij je inschrijft al weet of de woning waar jij je oog op hebt laten vallen binnen jouw financiële mogelijkheden past. Met een financiële check laat jij zien dat je goed voorbereid bent en heb je vóór de aankoop van jouw droomwoning al een helder beeld van je financieringsmogelijkheden. 

Voordeel bij de toewijzing
Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op één bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen.
Dit kan dus in je voordeel werken!

Goed om te weten
De 12 sociale koopwoningen in fase 1 van het project Wonen in het Hof worden toegewezen middels notariële loting. Om voor één van deze woningen in aanmerking te komen geldt, op basis van jou/jullie IB60 formulier van het jaar 2022 een inkomensgrens per huishouden van maximaal € 60.000,-.

Zorg ervoor dat je tijdig over het IB60 formulier 2022 beschikt, zodat je deze mee kunt nemen naar de afspraak met je financieel adviseur. Klik  hier om via de belastingdienst direct je IB60 formulier 2022 aan te vragen. Laat je financieel adviseur je IB60 formulier checken op de inkomenseis en vraag je adviseur om op de financiële check aan te geven wanneer je hier aan voldoet. 

Hoe werkt het?
Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of toont aan dat je uit eigen middelen kunt betalen. Ook als je eigen vermogen gebruikt om de woning te financieren is het belangrijk om hiervan een verklaring of financiële check mee te sturen. 

De financieel adviseurs van Steenbrugge helpen je graag
De financieel adviseurs van de Rabobank en Thoma Post Hypotheken zijn betrokken bij het nieuwbouwproject Dorpshoeve en Wonen in het Hof. Maak vrijblijvend een afspraak en deel je plannen voor de aankoop van een nieuwbouwwoning. Met hun kennis en ervaring bij onze projecten adviseren zij jou over je financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Het is niet verplicht om de financiële check bij de Rabobank of Thoma Post op te laten stellen, maar wel makkelijk en snel! 

Voorwaarden financiële check
Let erop dat in het document staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor de door jouw gewenste woning kunt lenen of met eigen middelen kunt betalen. Aan je financieel adviseur kun je vragen welke gegevens daarvoor nodig zijn. Bij voorkeur staat op het document ook de projectnaam Steenbrugge - Dorpshoeve/ Wonen in het Hof - Fase 1 en de plaatsnaam Deventer.
Klik hier voor een model financiële toets die je kunt laten invullen door je financieel adviseur. 

Neem contact op met één van de adviseurs

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een financiële check. 

Luuk Willems
Rabobank

Berry Albers
Thoma Post

Heb je een koopwoning?

Dan is het goed om te weten wat je huidige woning waard is. Deze informatie is ook belangrijk om inzicht te krijgen in je financiële mogelijkheden.
Dus maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak voor een waardebepaling met MIQA Makelt of Thoma Post Makelaars

Wonen in Steenbrugge?
Laat het ons weten

Schrijf je in voor de nog beschikbare bouwnummers in Dorpshoeve en/of maak je interesse kenbaar voor Wonen in het hof – fase 1. 

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed