Dorpshoeve 
Financiëel

Zie jij jezelf al wonen in een nieuwbouwwoning in Steenbrugge en heb jij je oog laten vallen op een woning in Dorpshoeve? Wil jij graag weten of het financieel mogelijk is jouw woondroom in Dorpshoeve waar te maken? Om deze vraag te kunnen beantwoorden is het belangrijk dat je inzicht hebt in je financiële mogelijkheden. De financieel adviseurs van de Rabobank en Thoma Post Hypotheken Deventer helpen jou hier graag mee op weg. Zo weet je snel waar je aan toe bent!

Financiële check,
zo werkt het...

Begin op tijd!
Met een financiële check laat jij zien dat je goed voorbereid bent en heb je vóór de aankoop van jouw droomwoning al een helder beeld van je financieringsmogelijkheden. 
Begin dus op tijd, zodat je straks bij de start verkoop eind februari al weet of de woning waar jij je oog op hebt laten vallen binnen jouw financiële mogelijkheden past. 

De financieel adviseurs van de Rabobank en Thoma Post Hypotheken zijn nauw betrokken bij het nieuwbouwproject Dorpshoeve. Maak vrijblijvend een afspraak en deel je plannen voor de aankoop van een nieuwbouwwoning in Dorpshoeve. Met hun kennis en ervaring bij dit project adviseren zij jou over je financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Het is niet verplicht om de financiële check bij de Rabobank of Thoma Post op te laten stellen, maar wel makkelijk en snel!

Hoe werkt het?
Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of toont aan dat je uit eigen middelen kunt betalen. Ook als je eigen vermogen gebruikt om de woning te financieren is het belangrijk om hiervan een verklaring of financiële check mee te sturen. Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op één bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan straks dus in je voordeel werken.

Zodra de verkoop eind februari van start gaat kun je jouw financiële check toevoegen aan je online inschrijfformulier. 

Voorwaarden financiële check
Let erop dat in het document staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor de door jouw gewenste woning kunt lenen of met eigen middelen kunt betalen. Aan je financieel adviseur kun je vragen welke gegevens daarvoor nodig zijn. Bij voorkeur staat op het document ook de projectnaam Steenbrugge - Dorpshoeve en de plaatsnaam Deventer. Klik hier voor een model financiële toets die je kunt laten invullen door je financieel adviseur. 

Neem contact op met één van de adviseurs

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een financiële check. 

Luuk Willems
Rabobank

Berry Albers
Thoma Post

Heb je een koopwoning?

Dan is het goed om te weten wat je huidige woning waard is. Deze informatie is ook belangrijk om inzicht te krijgen in je financiële mogelijkheden.
Dus maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak voor een waardebepaling met MIQA Makelt of Thoma Post Makelaars

Pre-sale gestart
Geef je voorkeur door

Lijkt het je wat om in deze natuurrijke buurt te wonen met de stad zo dichtbij? Meld je aan, geef je voorkeur door en blijf op
de hoogte van de ontwikkelingen. 

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed