Wonen aan de weide
Hoekwoning - 201 - 5.718

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 132 tot 171 m²
Woningoppervlakte: 113 m²
Slaapkamers: 3
Beukmaat: 5.718 meter
Ligging tuin: Noordoost of Zuidwest
Bouwnummer: 30, 35, 47 en 52 
Koopsom: € 412.500 - € 432.500 von

Steenbrugge buurtschap 4 02

Vanwege de grote ruimte voor het huis en de wens om deze woningen een 'rijke' uitstraling te geven, hebben deze woningen mooie Franse balkons gekregen. Als je goed kijkt, zie je ook allerlei metselwerkverbanden in de gevel die deze woningen een heel aantrekkelijke uitstraling geven.

Energieneutraal
De woningen in Wonen aan de Weide worden ENG. Dat is heel goed nieuws, want het begrip ENG staat voor ‘Energie-Neutraal Gebouw’. Om dat te bereiken is alles uitstekend geïsoleerd en liggen er bij oplevering al 6 panelen op het dak. Wat merk je daarvan? Je woning voelt heel comfortabel qua temperatuur en je energierekening is laag. 

Maar kom binnen en geniet van de ruimte en het licht in huis. Je hebt 113 m2 woonoppervlakte. Deze hoekwoningen zijn 5,70 meter breed, waardoor de keuken, woonkamer én slaapkamers allemaal net wat ruimer aanvoelen. De keuken ligt aan de voorzijde en biedt vrij zicht op de rustige straat. In de woonkamer zijn 2 grote ramen, van vloer tot plafond, en een deur naar de tuin. Zelfs als je op de bank zit of in de keuken staat, kijk je mooi uit op de tuin. 

De tuin ligt op het noordoosten als je kiest voor een woning in blok 4E. Hier geniet je in de vroege ochtend al van de zon. Op een zomerse dag heb je tot het begin van de avond de zon, maar dan aan het eind van de tuin. Bij de hoekwoningen in blok 4H heb je een tuin op het zuidwesten en dat betekent middag- en avondzon. De tuinen zijn diep en voorzien van een achterom en een berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 met openslaande deuren naar een Frans balkon. De badkamer heeft een douche, wastafel en een 2e toilet. Ook kun je hier je wasmachine en droger plaatsen, er is al een aansluiting gemaakt. Op de zolder, die bereikbaar is via een vaste trap, is er volop ruimte om spullen op te bergen achter de knieschotten. De hoekwoningen in blok 4H hebben een dakkapel op zolder. Deze sfeervolle ruimte leent zich perfect voor een werkkamer, speelkamer of sportruimte. Heb je al een idee wat je met deze ruimte zou willen doen?

Plattegronden

Begane grond bnr. 30
Begane grond bnr. 35
Eerste verdieping
Tweede verdieping

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed