Steenbrugge
Financieel

Zie jij jezelf al wonen in een nieuwbouwwoning in Steenbrugge en heb jij je oog laten vallen op een woning? Wil jij graag weten of het financieel mogelijk is jouw woondroom in Steenbrugge waar te maken? Om deze vraag te kunnen beantwoorden is het belangrijk dat je inzicht hebt in je financiële mogelijkheden. De financieel adviseurs van de Rabobank en Thoma Post Hypotheken Deventer helpen jou hier graag mee op weg. Zo weet je snel waar je aan toe bent!

Financiële check,
zo werkt het...

Hoe werkt het?
Met een financiële check laat jij zien dat je goed voorbereid bent. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of toont aan dat je de woning (deels) uit eigen middelen kunt betalen. Dus ook als je eigen vermogen gebruikt om de woning te financieren is het belangrijk om hiervan een verklaring of financiële check op te laten stellen.

Wil jij in aanmerking komen voor de sociale koopwoningen in Wonen aan de weide?
Zorg dan dat je, vóór woensdag 19 juni 17.00 uur, al zeker weet of deze woningen binnen jouw financiële mogelijkheden passen en of je voldoet aan onderstaande voorwaarden om in aanmerking te komen.

De voorwaarden
Om voor één van de 29 sociale koopwoningen in Wonen aan de weide in aanmerking te komen zijn een tweetal voorwaarden van toepassing:

1. Je bent een starter op de koopmarkt.
Een huishouden, ongeacht de leeftijd van de daartoe horende personen dat woont in een huurwoning of dat niet beschikt over zelfstandige woonruimte. 
2. Op basis van jou/jullie IB60 formulier van het jaar 2022 geldt een inkomensgrens per huishouden van maximaal € 60.000,- bruto per jaar.

Regel nu al je financiële check
Plan een afspraak met de financieel adviseurs van Steenbrugge en een financiële check uitvoeren.

Neem je IB60 formulier 2022 mee naar deze afspraak en laat je financieel adviseur je IB60 formulier checken op bovenstaande inkomenseis. Vraag je adviseur expliciet om op jouw financiële check aan te geven wanneer je hier aan voldoet.

Voeg jouw financiële check toe aan jouw online inschrijving en maak zo meer kans om in aanmerking te komen voor één van deze woningen. 

Klik hier voor het model financiële check voor Wonen aan de weide.
Klik hier om via de belastingdienst direct online je IB60 formulier 2022 aan te vragen.

Voordeel bij de toewijzing
De 29 sociale koopwoningen worden toegewezen middels een notariële loting. Bij deze notariële loting kijken we of er een financiële check bij de inschrijving is geupload en of een kandidaat voldoet aan beide voorwaarden. De financiële check kan dus in je voordeel werken!


De financieel adviseurs van Steenbrugge helpen je graag
De financieel adviseurs van de Rabobank en Thoma Post Hypotheken zijn betrokken bij onze nieuwbouwprojecten in Steenbrugge. Maak vrijblijvend een afspraak en deel je plannen voor de aankoop van een nieuwbouwwoning. Met hun kennis en ervaring bij onze projecten adviseren zij jou over je financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Het is niet verplicht om de financiële check bij de Rabobank of Thoma Post op te laten stellen, maar wel makkelijk en snel! 

Neem contact op met één van de adviseurs

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een financiële check. 

Joell KleinJan

Joëll Kleinjan
Rabobank

Marvin GOED verkleind

Marvin van Gijn
Thoma Post

Heb je een koopwoning?

Dan is het goed om te weten wat je huidige woning waard is. Deze informatie is ook belangrijk om inzicht te krijgen in je financiële mogelijkheden.
Dus maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak voor een waardebepaling met MIQA Makelt of Thoma Post Makelaars

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed