Lees meer nieuws 
over Steenbrugge

Header Wonen aan de weide 29sk interieur@3x

13 juni 2024

Verkoop gestart!

Het is zover! De 29 sociale koopwoningen van het project Wonen aan de weide zijn in verkoop. Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven via het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier. Op de website vind je alle benodigde verkoopinformatie onder het kopje downloads. 

Header Wonen aan de weide verkleind

5 juni 2024

Regel tijdig je financiële check

Heb je interesse in een woning van Wonen aan de weide? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart. Dit geeft jou meer kans bij de notariële loting van de woningen. Voor Wonen aan de weide biedt Rabobank samen met de hypotheekadviseurs van de verkopende makelaars de mogelijkheid dit eenvoudig en snel te regelen.

Header Wonen aan de weide 29sk

3 april 2024

Nieuwsupdate 29 sociale koopwoningen

Er is veel belangstelling voor de 29 sociale koopwoningen in Wonen aan de weide en we krijgen veel vragen over wanneer de verkoop start. Wij realiseren ons dat wij je geduld al een tijdje op de proef aan het stellen zijn, waarvoor onze excuses. Met deze nieuwsbrief informeren wij je over de laatste stand van zaken en vertellen wij je wat je nu al kunt doen in voorbereiding op de start verkoop.

Overzicht verkleind

21 februari 2024

Nieuwsupdate februari 
Buurtje voor buurtje

Van Wijnen ontwikkelt en bouwt in Steenbrugge buurtje voor buurtje. Inmiddels zijn alle woningen in Dorpshoeve, Wonen in het hof en fase 1 van Wonen aan de weide verkocht. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van de volgende fases in Steenbrugge. In deze nieuwsflits informeren wij je graag over de laatste stand van zaken, zodat je voor nu weer helemaal op de hoogte bent.

Van Wijnen Oost   Steenbrugge   Deventer 9155

10-10-2023

Woonmarkt Steenbrugge

Er staat heel wat op stapel bij de uitbreiding van Steenbrugge in Deventer. In totaal komen er in de nieuwe bouwfase Steenbrugge zo’n 800 nieuwe woningen bij. Voor alle geïnteresseerden organiseert de gemeente samen met betrokken partijen op zaterdag 21 oktober een woonmarkt in het Informatiecentrum Steenbrugge. 

Bouwnummer Hoek XL 31 en tussen XL

12 mei 2023

Ontdek jouw nieuwe thuis

Het gaat hartstikke goed met de verkoop van de woningen in Dorpshoeve en wij verwachten op korte termijn het benodigde verkooppercentage te behalen van 70%. We kunnen het nu nog niet garanderen, maar als alles volgens planning verloopt verwachten wij in december te kunnen starten met de bouw.

9 maart 2023

Deadline inschrijving nadert

Belangstellenden voor een woning in Dorpshoeve opgelet! Op maandag 13 maart 10.00 uur sluit de inschrijving van de 31 grondgebonden woningen in Dorpshoeve te Deventer.  Afgelopen woensdag hebben wij veel enthousiaste belangstellenden mogen ontvangen tijdens de Meet & Greet. 

6 maart 2023

Reminder Meet & Greet

Op donderdag 23 februari zijn wij gestart met de verkoop van de 31 grondgebonden woningen in Steenbrugge. Je hebt nog even de tijd, want op maandag 13 maart om 10.00 uur sluit de inschrijftermijn. Met deze nieuwsbrief willen wij je graag herinneren aan de Meet & Greet op woensdag 8 maart a.s.  

24-2-2023

Dorpshoeve - nu in verkoop!

Woningzoekers opgelet! De 31 grondgebonden woningen van Dorpshoeve zijn nu  in verkoop! Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven via het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier. Op de website vind je alle benodigde verkoopinformatie onder het kopje downloads.

10-2-2023

Fijn wonen in Steenbrugge

Als het vervolg van de wijk Steenbrugge af is, zal ongeveer de helft van de woningen gebouwd zijn door Van Wijnen. Van Wijnen bouwt bijvoorbeeld ook woningen voor woonbedrijf ieder1 en BPD. Projectontwikkelaar voor de tweede fase namens Van Wijnen is Michiel Schaafsma. 

24-1-2023

Nieuwsupdate

Eind vorig jaar zijn we gestart met de pre-sale van de 31 grondgebonden woningen in Dorpshoeve. We merken dat er veel belangstelling is voor de verschillende woningtypen en dat stemt ons positief over het vervolg. 

20-12-2022

Pre-sale gestart

We hebben leuk nieuws voor je! Vandaag start de pre-sale van de 31 grondgebonden woningen in het project Dorpshoeve. Dit betekent dat er nieuwe woninginformatie online staat en je vanaf vandaag je woningvoorkeuren al kenbaar kunt maken. 

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed