Lees meer nieuws 
over Steenbrugge

Steenbrugge 101 HR   zonder QR
9 juni 2023

Vooraankondiging start verkoop fase 1

We hebben leuk nieuws voor je! Binnenkort starten wij met de verkoop van een nieuw project in Steenbrugge; Wonen in het Hof! Wonen in het hof maakt onderdeel uit van De Buurtschappen, om precies te zijn Buurtschap 2. Wonen in het hof bestaat in totaal uit 56 woningen, waarvan 30 koopwoningen die we in 2 fasen gaan verkopen. Als eerste is fase 1 aan de beurt met 12 sociale koopwoningen en 4 vrije sector hoekwoningen. 

2 1 Kap Bn.07 View 2 LR
23 mei 2023

Wekelijks inloopuurtje

Vanaf vrijdag 26 mei organiseren wij een wekelijks inloopuurtje voor belangstellenden. Tijdens deze vrije inloop kun je bij ons terecht met al jouw vragen over het kopen van een nieuwbouwwoning in Dorpshoeve.

Bouwnummer Hoek XL 31 en tussen XL
12 mei 2023

Ontdek jouw nieuwe thuis

Het gaat hartstikke goed met de verkoop van de woningen in Dorpshoeve en wij verwachten op korte termijn het benodigde verkooppercentage te behalen van 70%. We kunnen het nu nog niet garanderen, maar als alles volgens planning verloopt verwachten wij in december te kunnen starten met de bouw.

9 maart 2023

Deadline inschrijving nadert

Belangstellenden voor een woning in Dorpshoeve opgelet! Op maandag 13 maart 10.00 uur sluit de inschrijving van de 31 grondgebonden woningen in Dorpshoeve te Deventer.  Afgelopen woensdag hebben wij veel enthousiaste belangstellenden mogen ontvangen tijdens de Meet & Greet. 

6 maart 2023

Reminder Meet & Greet

Op donderdag 23 februari zijn wij gestart met de verkoop van de 31 grondgebonden woningen in Steenbrugge. Je hebt nog even de tijd, want op maandag 13 maart om 10.00 uur sluit de inschrijftermijn. Met deze nieuwsbrief willen wij je graag herinneren aan de Meet & Greet op woensdag 8 maart a.s.  

24-2-2023

Dorpshoeve - nu in verkoop!

Woningzoekers opgelet! De 31 grondgebonden woningen van Dorpshoeve zijn nu  in verkoop! Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven via het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier. Op de website vind je alle benodigde verkoopinformatie onder het kopje downloads.

10-2-2023

Fijn wonen in Steenbrugge

Als het vervolg van de wijk Steenbrugge af is, zal ongeveer de helft van de woningen gebouwd zijn door Van Wijnen. Van Wijnen bouwt bijvoorbeeld ook woningen voor woonbedrijf ieder1 en BPD. Projectontwikkelaar voor de tweede fase namens Van Wijnen is Michiel Schaafsma. 

Wonen in Steenbrugge?
Laat het ons weten

Schrijf je in voor de nog beschikbare bouwnummers in Dorpshoeve en/of maak je interesse kenbaar voor Wonen in het hof – fase 1. 

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed