Lees meer nieuws 
over Steenbrugge

Bouwnummer Hoek XL 31 en tussen XL
12 mei 2023

Ontdek jouw nieuwe thuis

Het gaat hartstikke goed met de verkoop van de woningen in Dorpshoeve en wij verwachten op korte termijn het benodigde verkooppercentage te behalen van 70%. We kunnen het nu nog niet garanderen, maar als alles volgens planning verloopt verwachten wij in december te kunnen starten met de bouw.

9 maart 2023

Deadline inschrijving nadert

Belangstellenden voor een woning in Dorpshoeve opgelet! Op maandag 13 maart 10.00 uur sluit de inschrijving van de 31 grondgebonden woningen in Dorpshoeve te Deventer.  Afgelopen woensdag hebben wij veel enthousiaste belangstellenden mogen ontvangen tijdens de Meet & Greet. 

6 maart 2023

Reminder Meet & Greet

Op donderdag 23 februari zijn wij gestart met de verkoop van de 31 grondgebonden woningen in Steenbrugge. Je hebt nog even de tijd, want op maandag 13 maart om 10.00 uur sluit de inschrijftermijn. Met deze nieuwsbrief willen wij je graag herinneren aan de Meet & Greet op woensdag 8 maart a.s.  

24-2-2023

Dorpshoeve - nu in verkoop!

Woningzoekers opgelet! De 31 grondgebonden woningen van Dorpshoeve zijn nu  in verkoop! Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven via het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier. Op de website vind je alle benodigde verkoopinformatie onder het kopje downloads.

10-2-2023

Fijn wonen in Steenbrugge

Als het vervolg van de wijk Steenbrugge af is, zal ongeveer de helft van de woningen gebouwd zijn door Van Wijnen. Van Wijnen bouwt bijvoorbeeld ook woningen voor woonbedrijf ieder1 en BPD. Projectontwikkelaar voor de tweede fase namens Van Wijnen is Michiel Schaafsma. 

24-1-2023

Nieuwsupdate

Eind vorig jaar zijn we gestart met de pre-sale van de 31 grondgebonden woningen in Dorpshoeve. We merken dat er veel belangstelling is voor de verschillende woningtypen en dat stemt ons positief over het vervolg. 

20-12-2022

Pre-sale gestart

We hebben leuk nieuws voor je! Vandaag start de pre-sale van de 31 grondgebonden woningen in het project Dorpshoeve. Dit betekent dat er nieuwe woninginformatie online staat en je vanaf vandaag je woningvoorkeuren al kenbaar kunt maken. 

Wonen in Steenbrugge?
Laat het ons weten

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed