Regel tijdig je financiële check

Heb jij je financiële check al geregeld? 
Heb je interesse in een woning van Wonen aan de weide? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart. Dit geeft jou meer kans bij de notariële loting van de woningen. Voor Wonen aan de weide biedt Rabobank samen met de hypotheekadviseurs van de verkopende makelaars de mogelijkheid dit eenvoudig en snel te regelen.

Header Wonen aan de weide verkleind

Op dinsdag 11 en donderdag 13 juni ben je van harte welkom voor een ‘financiële check’ afspraak. Plan hieronder direct jouw afspraak bij één van de financieel adviseurs van Steenbrugge. 

RB logo rgb Rabobank, Hanzeweg 3 in Deventer
Plan hier je afspraak bij Rabobank.
Thoma Post Hypotheken JPG Thoma Post Hypotheken, Mr. H.F. de Boerlaan 22 Deventer
Plan hier je afspraak bij Thoma Post Hypotheken.
Finenzo logo 2019 RGB Finenzo, Holterweg 67a te Deventer. 
Plan hier je afspraak bij Finenzo.

Tijdens deze dagen kun je kosteloos een financiële check laten uitvoeren door één van de financieel adviseurs nieuwbouw. Het document dat je na het gesprek ontvangt kun je vanaf de start verkoop op 13 juni toevoegen aan je online inschrijfformulier.

Ben je 11 of 13 juni niet in de gelegenheid? Neem dan contact op met één bovenstaande partijen om een andere afspraak te plannen. Hiervoor kun je eveneens gebruik maken van bovenstaande links. 

De financieel adviseurs zijn goed op de hoogte van het nieuwbouwproject Wonen aan de weide en helpen je graag met een financiële check. Natuurlijk ben je vrij om een financiële check bij je eigen financieel adviseur aan te vragen. Wij adviseren je in dat geval wel gebruik te maken van het model. Klik hier voor het model financiële check Steenbrugge. 

Wat neem je mee?
Vergeet niet om een actuele salarisstrook en je IB60 formulier 2022 mee naar de afspraak met je financieel adviseur te nemen. Laat je financieel adviseur je IB60 formulier checken op de inkomenseis en vraag je adviseur expliciet om op jouw financiële check aan te geven wanneer je hier aan voldoet.

Klik hier om via de belastingdienst direct je IB60 formulier 2022 aan te vragen.
Klik hier voor het model financiële check. 

De voorwaarden
Om voor één van de 29 sociale koopwoningen in Wonen aan de weide in aanmerking te komen zijn een tweetal voorwaarden van toepassing.

1. Je bent een starter op de koopmarkt.
Een huishouden, ongeacht de leeftijd van de daartoe horende personen dat woont in een huurwoning of dat niet beschikt over een zelfstandige woonruimte.
2. Op basis van jouw/jullie IB60 formulier van het jaar 2022 geldt een inkomensgrens per huishouden van maximaal € 60.000,- bruto per jaar.


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed