Online start verkoop
23 februari 15.00 uur

Ben jij geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning in Dorpshoeve? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Donderdag 23 februari start de online verkoop van de 31 woningen in het project Dorpshoeve. Vanaf 15.00 uur staat alle verkoopinformatie online, vind je het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier en kun jij je officieel inschrijven. Zodra de vernieuwde website 'live' staat ontvang je van ons een email ter bevestiging dat de verkoop officieel gestart is.

Schrijf je in vóór 13 maart 10.00 uur!
Vanaf de online start verkoop op 23 februari a.s. heb je tot en met maandag 13 maart 10.00 uur de tijd om je online inschrijving definitief te maken. 

Let op: heb jij je voorkeuren tijdens de pre-sale doorgegeven?
Dit geldt niet als een officiële inschrijving.

Financiële check vóór inschrijving
Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of toont aan dat je de woning uit eigen middelen kunt betalen. Ook als je eigen vermogen gebruikt om de woning te financieren is het belangrijk om een verklaring of financiële check op te laten stellen. Je financiële check kun je vanaf de start verkoop als bijlage bij je 'digitaal inschrijfformulier' opnemen. Met een financiële check weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je de kans op je droomwoning.

Voor dit project werken wij samen met de Rabobank en Thoma Post Hypotheken om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk geïnteresseerden bij start verkoop op tijd over een financiële check beschikken. De financieel adviseurs van Rabobank en Thoma Post Hypotheken zijn volledig op de hoogte van het project Dorpshoeve en daarmee de aangewezen partner om je voor te laten lichten. Klik hier voor meer informatie over de financiële check vóór inschrijving. 

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op één bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft laten doen. Dit werkt dus in je voordeel.

De toewijzing
In  de week na de sluiting van de inschrijftermijn vindt de toewijzing plaats. Alle ingeschreven belangstellenden ontvangen van de makelaars uiterlijk vrijdag 17 maart bericht over de toewijzing.

Indien we een woning voor je kunnen reserveren word je gebeld en plant de makelaar een afspraak een individueel verkoop- en informatiegesprek. Als we je in eerste instantie geen woning kunnen toewijzen ontvang je hiervan schriftelijk bericht. Je wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst. Zodra we alsnog een woning aan je toe kunnen wijzen, neemt de makelaar contact met je op. 

Zijn er meerdere inschrijvers op eenzelfde bouwnummer mét een financiële check? Dan kijken wij of je jouw woningvoorkeur tijdens de pre-sale hebt doorgegeven en of je eventuele andere voorbehouden hebt aangegeven.

Save the date 


Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken en wij kunnen ons voorstellen dat je als belangstellende veel vragen hebt. Daarom organiseert Van Wijnen na de start verkoop en vóór de sluiting van de inschrijftermijn een Meet & Greet. 

Je bent van harte welkom! 
Datum                : woensdag 8 maart
Tijd                      : 18.30 – 20.30 uur (vrije inloop) 
Locatie               : Informatiecentrum Steenbrugge
                             (locatie van het voormalig Theehuis Van Bruggen)
Adres                  : Joan Derk van der Capellenstraat 3 Deventer
NB: in de routeplanner is dit adres nog niet opgenomen. Het adres van het voormalig Theehuis was Wechelerweg 52 Deventer. De locatie is per fiets en lopend bereikbaar via de Wechelerweg en via Keizerslanden. Voor gemotoriseerd verkeer is de locatie uitsluitende bereikbaar via Keizer Karellaan/ Wezenland/ Karel de Grotelaan Deventer. 

Het verkoopteam en de financieel adviseurs van Rabobank en Thoma Post Hypotheken zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. We kijken er naar uit je daar te mogen ontmoeten!


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed