Goed voorbereid met de financiële check

Heb jij een nieuwbouwwoning in Dorpshoeve op het oog? Dan hebben we goed nieuws! De start verkoop van Dorpshoeve eind deze maand komt namelijk steeds dichterbij. Houd je mailbox in de gaten, want binnenkort kunnen wij de definitieve datum met je delen. Vanaf de start verkoop zijn de definitieve koopsommen per bouwnummer bekend, vind je alle verkoopinformatie op de projectsite en kun jij je definitief inschrijven voor de woningen van jouw voorkeur. In het aan deze nieuwsbrief bijgevoegde filmpje vertellen wij je hoe het proces er vanaf start verkoop uit ziet.

Goed voorbereid met de financiële check
Je bent geïnteresseerd in een woning in Dorpshoeve en benieuwd of deze binnen je budget past? Het is prettig om op voorhand te weten welke woningen binnen je budget passen. Zo ben je goed voorbereid en weet je voor welke bouwnummers je in aanmerking kunt komen. Dat is niet alleen prettig om teleurstellingen te voorkomen, maar het geeft je ook een streepje voor bij de toewijzing! Daarom brengen wij het belang van de financiële check in deze nieuwsbrief extra onder de aandacht. 

Rabobank en Thoma Post Hypotheken partner in Dorpshoeve
Als je een nieuwe woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop.  Om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk geïnteresseerden bij de start verkoop beschikken over een financiële check, werken wij voor dit project samen met de Rabobank en Thoma Post Hypotheken. De financieel adviseurs van Rabobank en Thoma Post Hypotheken zijn volledig op de hoogte van het project Dorpshoeve en daarmee de aangewezen partner om je voor te lichten. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een financiële check met Luuk Willems (Rabobank) of Berry Albers (Thoma Post).

Met een financiële check weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je de kans op je droomwoning. Je financiële check kun je vanaf de start verkoop uploaden bij het online inschrijfformulier.

Meet & Greet
Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken en wij kunnen ons voorstellen dat je als belangstellende veel vragen hebt. Daarom organiseert Van Wijnen na de start verkoop en vóór de sluiting van de inschrijftermijn een Meet & Greet. Tijdens deze Meet & Greet is het verkoopteam aanwezig om je vragen te beantwoorden. Zo zorgen wij ervoor dat je straks een weloverwogen keuze kunt maken. Van de datum en tijd van de Meet & Greet houden wij je uiteraard op de hoogte via onze nieuwsbrief. 


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed