Woonmarkt Steenbrugge

Er staat heel wat op stapel bij de uitbreiding van Steenbrugge in Deventer. In totaal komen er in de nieuwe bouwfase Steenbrugge zo’n 800 nieuwe woningen bij. Voor alle geïnteresseerden organiseert de gemeente samen met betrokken partijen op zaterdag 21 oktober een woonmarkt in het Informatiecentrum Steenbrugge. 

Van Wijnen Oost   Steenbrugge   Deventer 9155

Save the date!
Datum   : 21 oktober 2023  
Tijd         : 10.00 - 14.00 uur
Locatie  : Informatiecentrum Steenbrugge Deventer
Adres     : Joan Derk van der Capellenstraat 3 Deventer  

Let op: 
Google Maps kent dit adres nog niet en de kans is groot dat uw navigatie het nieuwe adres ook nog niet herkent. In verband met werkzaamheden is het informatiecentrum Steenbrugge alleen bereikbaar via de Keizer Karellaan, Johan Roebersstraat en de Arend Keldermanstraat. Klik hier voor de routebeschrijving.

Woonmarkt Steenbrugge
Tijdens de woonmarkt kunt u zich, door de verschillende betrokken partijen, laten informeren over het huidige woningaanbod, toekomstige projecten, de planning en alle ins en outs rondom de financiering van een nieuwbouwwoning. Wilt u meer weten over de opzet van de wijk en het verhaal van Steenbrugge? Stedenbouwkundige Luc Bos vertelt u er graag alles over. 

Voor ieder wat wils
Steenbrugge is een diverse nieuwe wijk, vlak bij de stad en de natuur. Door de ligging en de grootte voelt het als een dorp. Elk deelgebied heeft een eigen sfeer en een gevarieerd woningaanbod. Van appartementen, rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen; u vindt het hier allemaal. Doordat de woningen er in allerlei groottes zijn, is er echt veel te kiezen en kan Steenbrugge een fijn thuis zijn voor iedereen.

Klik hier voor de interactieve kaart van Steenbrugge.

Ontdek onze projecten

Van Wijnen ontwikkelt, verkoopt en bouwt woningen in de deelgebieden Steenbrugge Dorp en De Buurtschappen. Tijdens de woonmarkt presenteren wij ons huidige woningaanbod en geven wij u een sneak preview van projecten die op dit moment nog in ontwikkeling zijn en de komende maanden in verkoop zullen worden gebracht. Klik hier voor meer informatie over onze projecten en de planning. 


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed