Verkoop gestart!
Schrijf je in vóór 13 november 10.00 uur.

Het is zover! Vandaag begint de verkoop van de 16 energieneutrale hoek- en tussenwoningen in Wonen in de weide. Een mooi en ook spannend moment. Graag leggen wij je uit hoe je je kunt inschrijven voor jouw droomwoning. Op de website vind je alle benodigde verkoopinformatie en de inschrijfprocedure onder het kopje downloads. In de inschrijfprocedure staat stap voor stap beschreven wat je moet doen en wat je te wachten staat. We vatten het kort voor je samen.    

Steenbrugge buurtschap 4 01

Verken het aanbod en bepaal je voorkeuren

Steenbrugge buurtschap 4 03Steenbrugge buurtschap 4 02
Alle verkoopinformatie hebben wij overzichtelijk voor je samengevoegd in een contractmap. Op de projectsite vind je onder downloads de uitgebreide verkoopinformatie bestaande uit de technische omschrijving, sanitairinformatie, keuzelijst meer- /minderwerk, verkoop- en optietekeningen. In de wegwijzer bij aankoop lees jij alles wat je moet weten bij de aankoop van een Fijn wonen woning in Steenbrugge. Zo kun jij goed voorbereid je keuze maken!

Verken het woningaanbod en ontdek van welke woning je hart sneller gaat kloppen. Onderzoek of er meer woningen zijn die aan je wensen voldoen. Maak voor jezelf een lijstje met de woning(en) van jouw voorkeur. Je mag je voor meerdere bouwnummers tegelijk inschrijven. Hoe meer voorkeuren je doorgeeft, hoe groter de kans is dat je een woning toegewezen krijgt.

Schrijf je in vóór 13 november 10.00 uur
Geef je voorkeuren door, upload een financiële check en onderteken het digitaal inschrijfformulier in jouw online woondossier.
Doe dit vóór 13 november om 10.00 uur, want dan sluit de inschrijving.     

Hiervoor kun je gebruik maken van het 'digitaal inschrijfformulier' in jouw online woondossier. Klik hier voor het 'stappenplan online inschrijving' en de inschrijfprocedure

Regel een hypotheekverklaring
Vraag jouw financieel adviseur om een financiële check. Een financiële check wordt verstrekt door een erkent hypotheekadviseur en toont aan dat je de woning en bijkomende kosten kunt betalen. Ook als je eigen vermogen gebruikt om de woning te financieren, is het belangrijk om hiervan een verklaring of financiële check mee te sturen. Je kunt ons dit laten weten door een financiële check van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker toe te voegen aan je online inschrijving. 

Mensen van wie uit de financiële check blijkt dat zij de woning daadwerkelijk kunnen kopen, hebben voorrang in de toewijzing. Kortom, met een financiële check maak je meer kans om jouw droomhuis te bemachtigen.

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen voor de sluiting van de inschrijving op tijd beschikken over een financiële check, werken wij in Steenbrugge samen met de Rabobank en Thoma Post Hypotheken. Met hun kennis en ervaring bij onze projecten adviseren zij jou over je financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Het is niet verplicht om de financiële check bij de Rabobank of Thoma Post op te laten stellen, maar wel makkelijk en snel! 

Klik hier voor meer informatie over de financiële check vóór inschrijving. 
Klik hier voor het model financiële check. 

Toewijzing
Nu heb je de belangrijkste zaken geregeld en begint het wachten. Na 13 november gaan we de woningen toewijzen. De toewijzing van de woningen zal in eerste instantie plaatsvinden op basis van de opgegeven 1e bouwnummervoorkeur. Zijn er meerdere inschrijvers op hetzelfde bouwnummer met een financiële check? Dan kijken wij of je eventuele andere voorbehouden hebt aangegeven.      

Na de toewijzing
De makelaar informeert iedereen binnen enkele dagen na de toewijzing. Als er een woning aan jou is toegewezen, zal de makelaar je uitnodigen voor een individueel verkoopgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je de mogelijkheid om een optie van een week te nemen op de aan jou toegewezen woning. Na afloop van de optietermijn geef je aan de makelaar door of je de woning gaat kopen. Besluit jij om de woning te kopen? Dan maakt de makelaar de koop- en aannemingsovereenkomst op, waarna je deze kunt ondertekenen. 

Als we je in eerste instantie helaas (nog) geen woning kunnen toewijzen ontvang je hiervan uiterlijk woensdag 15 november schriftelijk bericht. Je wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst voor de bouwnummers van je voorkeur. Zodra we alsnog een woning aan je toe kunnen wijzen, neemt de makelaar contact met je op.

Kom je ook naar de Meet & Greet?
Heb je vragen, kom je er niet helemaal uit of wil je advies van de makelaar of een financieel adviseur? Bezoek ons dan tijdens de Meet & Greet!  Dit is het perfecte moment om al je vragen te stellen. Meet & Greet
Datum: dinsdag 7 november 2023
Tijd: 18.30 tot 20.30 uur (vrije inloop)
Locatie: informatiecentrum Steenbrugge
Adres: Joan Derk van der Capellenstraat 3 Deventer

Het verkoopteam en de financieel adviseurs van Rabobank en Thoma Post Hypotheken zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. We kijken er naar uit je daar te mogen ontmoeten!


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed