Deadline inschrijving nadert

Belangstellenden voor een woning in Dorpshoeve opgelet! Op maandag 13 maart 10.00 uur sluit de inschrijving van de 31 grondgebonden woningen in Dorpshoeve te Deventer. Afgelopen woensdag hebben wij veel enthousiaste belangstellenden mogen ontvangen tijdens de Meet & Greet. Het was een geslaagde avond en wij hopen zoveel mogelijk vragen te hebben kunnen beantwoorden, zodat iedereen een weloverwogen keuze kan maken voor een woning in Dorpshoeve. 

Deadline inschrijving nadert
Vergeet niet om je inschrijving voor een eengezinswoning in Dorpshoeve tijdig en definitief af te ronden! Je hebt nog tot en met maandag 13 maart 10.00 uur de tijd om de stappen in het inschrijfformulier te voltooien en daarmee in aanmerking te komen voor een woning. Alleen volledig ingevulde en ondertekende online inschrijfformulieren komen in aanmerking voor de woningtoewijzing. 

Kom je er niet helemaal uit met inschrijven of heb je nog vragen? Schroom dan niet! En neem gerust contact op met de makelaars!

De toewijzing
Volgende week vindt de toewijzing plaats. Alle ingeschreven belangstellenden ontvangen van de makelaars uiterlijk vrijdag 17 maart bericht over de toewijzing. 

Indien we een woning voor je kunnen reserveren word je gebeld en plant de makelaar een afspraak voor een individueel verkoop- en informatiegesprek. Als we je in eerste instantie geen woning kunnen toewijzen ontvang je hiervan schriftelijk bericht. Je wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst voor de bouwnummers van jouw voorkeur. Zodra we alsnog een woning aan je toe kunnen wijzen, neemt de makelaar contact met je op. 

De toewijzing van de woningen zal in eerste instantie plaatsvinden op basis van de opgegeven 1e bouwnummervoorkeur. Inschrijvers die een hypotheekverklaring/financiële check hebben laten opstellen door een erkend financieel adviseur en deze hebben toegevoegd aan
het online inschrijfformulier, hebben een voordeel bij de woningtoewijzing.

Zijn er meerdere inschrijvers op eenzelfde bouwnummer mét een financiële check?
Dan kijken wij of je jouw woningvoorkeur tijdens de pre-sale hebt doorgegeven en of je eventuele andere voorbehouden hebt aangegeven.

Klik hier voor meer informatie over de inschrijfprocedure


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed