Nieuwsupdate

Eind vorig jaar zijn we gestart met de pre-sale van de 31 grondgebonden woningen in Dorpshoeve. We merken dat er veel belangstelling is voor de verschillende woningtypen en dat stemt ons positief over het vervolg. Zoals het er nu uit ziet starten we eind februari met de verkoop. In deze nieuwsbrief vertellen de makelaars je meer over Steenbrugge en Dorpshoeve. Wil je weten wat je in aanloop naar de start verkoop al kunt doen zodat je goed voorbereid bent om straks de juiste keuze te maken? Je leest het in deze nieuwsbrief. 

Heb jij je voorkeur al doorgegeven? 
Ben jij geïnteresseerd in één van deze nieuwbouwwoningen? Vooruitlopend op de start verkoop eind februari kun je de woningplattegronden en impressies nu al bekijken op de website en is per woningtype al een prijsrange vastgesteld. Tijdens de start verkoop zijn de definitieve prijzen per bouwnummer bekend. 

Heb jij jouw ideale woning gevonden? Geef dan nu al je voorkeuren door in je online woondossier, dan staan deze bouwnummers straks al voor je klaar in het inschrijfformulier en kun jij je nog sneller inschrijven. Let op, want het doorgeven van je voorkeuren vóór start verkoop geldt niet als een definitieve inschrijving.

Zo geef jij je voorkeuren door: 
1. Maak een online woondossier aan via de projectsite. Heb je al een      persoonlijk account aangemaakt? Dan benader je jouw persoonlijk account via interesse.
2. Kies een bouwnummer; bij welk woningtype en bouwnummer voel jij je thuis? 
3. Sla jouw ideale woning(en) op. 

Voordeel bij de toewijzing
Zijn er straks na sluiting van de inschrijftermijn meerdere belangstellenden voor één bouwnummer? Dan kijken we in eerste instantie of je een financiële check hebt laten opstellen. Zijn er meerdere inschrijvers op een bouwnummer mét een financiële check? Dan kijken wij of jij jouw woningvoorkeur tijdens de pre-sale hebt doorgegeven en of je eventuele andere voorbehouden hebt aangegeven.
Wij zijn benieuwd! Kies jij voor een hoek-, tussen-, twee-onder-één kap- of ga jij voor de vrijstaande woning?

De makelaars vertellen
De verkopend makelaars van Dorpshoeve MIQA Makelt en Thoma Post Makelaars hebben het initiatief genomen om een filmpje te maken waarin zij je vanaf de projectlocatie vertellen over Steenbrugge en de invulling van het project Dorpshoeve.

Planning
Op dit moment zijn we bezig met de verkoopvoorbereidingen. De komende weken zetten we de puntjes op de i, zodat we eind februari kunnen starten met de verkoop. In aanloop naar de start verkoop zullen wij je informeren over de verdere planning en stand van zaken. 

Om te zijner tijd te mogen starten met de bouw hebben we een omgevingsvergunning nodig. Inmiddels heeft ons bouwbedrijf de aanvraag voor de omgevingsvergunning van Dorpshoeve ingediend. Als alles volgens planning verloopt verwachten wij dat de omgevingsvergunning eind februari/ begin maart zal worden afgegeven. Aansluitend dient de afgegeven omgevingsvergunning nog 6 weken ter inzage gelegd te worden. Als er binnen deze termijn geen bezwaar wordt gemaakt beschikken we over een onherroepelijke omgevingsvergunning.

Wat kun je nu al voorbereiden?
Het is prettig als je weet wat je (financiële) mogelijkheden zijn op het moment dat de verkoop start. Een goede voorbereiding is dan ook van groot belang. Wij adviseren je, vooruitlopend op de verkoop, nu al te starten met de voorbereidingen. Wat zijn je financiële mogelijkheden en hoe werkt het bijvoorbeeld als je op dit moment een koopwoning hebt? Wat brengt deze op en wanneer start ik met de verkoop als ik een woning in Dorpshoeve toegewezen heb gekregen?  

De financiële check, zo werkt het...
Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of toont aan dat je uit eigen middelen kunt betalen. Ook als je eigen vermogen gebruikt om de woning te financieren is het belangrijk om hiervan een verklaring of financiële check mee te sturen bij je online inschrijving.

Zodra de verkoop eind februari van start gaat kun je jouw financiële check toevoegen aan je online inschrijfformulier. Klik hier voor meer informatie over de financiële check en plan direct al een afspraak in. 

Heb je een koopwoning? 
Dan is het goed om te weten wat je woning in de huidige markt op kan brengen. Deze informatie is ook belangrijk om inzicht te krijgen in je financiële mogelijkheden. Ook vragen veel mensen zich af wat het juiste moment is om hun huidige woning in verkoop te brengen. De verkopend makelaars van Dorpshoeve helpen je hier graag mee op weg. Wil je nu al antwoord op je vragen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een waardebepaling met MIQA Makelt of Thoma Post Makelaars. 

Informatiedag Steenbrugge
De gemeente organiseert op zaterdag 4 februari een algemene informatiedag over Steenbrugge. Deze informatiemiddag vindt plaats in het voormalige Theehuis in Steenbrugge aan de Wechelerweg 52 in Deventer. De informatiedag is van 10.00 tot 15.00 uur. Tijdens deze informatiedag is de gemeente aanwezig om te vertellen over de inrichting van de openbare ruimte in Steenbrugge. Tijdens deze informatiedag kun je tevens de uitgebreide maquette van Steenbrugge bekijken en krijg je een beeld van de mooie ligging aan de groene zones van Dorpshoeve.

Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk te weten dat tijdens deze informatiedag geen verkoopinformatie beschikbaar is van Dorpshoeve. Deze informatiedag is op initiatief van de gemeente georganiseerd vanuit de gemeente, het is dan ook geen verkoopevenement. 


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed