Wonen in het hof (fase 2) - presale gestart

Vandaag is de presale gestart van de 14 grondgebonden woningen in het project Wonen in het hof - fase 2. Dit betekent dat er nieuwe woninginformatie online staat. Vooruitlopend op de online start verkoop later deze maand kun jij nu al jouw voorkeuren doorgeven in je online woondossier. Dat is handig, want dan staan deze bouwnummers bij start verkoop al voor je klaar in jouw online inschrijfformulier. 

Steenbrugge Vogelvlucht LR verkleind

Wonen in het hof - fase 2
Waar dromen thuiskomen!
Wonen in het hof - fase 2 maakt onderdeel uit van Buurtschap 2 en bestaat in totaal uit 12 wadiwoningen en twee ruime twee-onder-één-kapwoningen .

12 Wadiwoningen - hoek- en tussenwoningen
Steenbrugge Exterieur03 LR

Kom straks thuis, rijd het rustige straatje in, parkeer de auto op je eigen oprit en geniet van jouw nieuwe thuis. De woonkamer heeft een breedte van wel 6 meter en bijna over de hele breedte zijn er ramen. Zo beleef je ook vanaf de bank hoe mooi en vrij je hier woont. De achtertuinen liggen op het zuiden en grenzen aan een autovrije groenzone die wordt ingericht als wadi met gras en bomen. De perfecte plek voor kinderen om lekker ‘op avontuur’ te gaan.

Klik hier voor meer informatie over de wadiwoningen. 

De Hooimijt - twee-onder-één-kapwoning
Steenbrugge Exterieur02 LR

De twee-onder-één-kapwoning, type Hooimijt, staat heerlijk vrij op een ruim kavel. Samen ogen de woningen als een schuur en daarmee vormen ze één van de beelddragers die het verhaal van Steenbrugge vertellen. Doordat de entree en oprit van de twee woningen niet aan elkaar grenzen, alsook door de riante kavel rondom, krijg je het gevoel vrijstaand te wonen. Achter de charmante gevels gaan 2 ruime twee-onder-een-kapwoningen schuil met een heerlijke woonkeuken en 4 slaapkamers. 

Klik hier voor meer informatie over de Hooimijt. 

Presale hoe werkt het? 
Vooruitlopend op de start verkoop later deze maand kun je vanaf nu de woningplattegronden en impressies al bekijken op de website. Daarnaast zijn per bouwnummer prijsranges vastgesteld. Heb jij jouw ideale woning gevonden? Geef dan jouw voorkeuren door in een paar eenvoudige stappen. 

1. Ga naar je online woondossier via de projectsite.
2. Klik op 'Woningvoorkeur Wonen in het hof fase 2'.
3. Kies je bouwnummer. Bij welk woningtype en bouwnummer voel jij je thuis? 
3. Sla jouw ideale woning(en) op. 

Vanaf de start verkoop later deze maand zijn de definitieve koopsommen per bouwnummer bekend en kun jij je voorkeuren nog aanpassen. Wij zijn benieuwd! Kies jij voor een hoek-, tussen- of een twee-onder-één kapwoning?

Let op: het doorgeven van je voorkeuren tijdens de presale geldt nog niet als een definitieve inschrijving. Binnenkort start verkoop
Tijdens de presale gaan wij verder met de verkoopvoorbereiding. Vanaf de online start verkoop later deze maand beschikken wij over de complete verkoopinformatie zoals een technische omschrijving, koperskeuzelijst, prijslijst en de inschrijf- en toewijzingsprocedure. Vanaf dat moment komt er een digitaal inschrijfformulier beschikbaar in je persoonlijke accountomgeving waarmee jij je definitief kunt inschrijven. 

Goed voorbereid met de financiële check
Als je een nieuwe woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop. Wij adviseren om vóór de start verkoop een financiële check uit te laten voeren. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of toont aan dat je uit eigen middelen kunt betalen. 

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op één bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. 
Wij adviseren om voor de start verkoop een financiële check uit te laten voeren door de financieel adviseurs van Steenbrugge.

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen bij de de start verkoop op tijd beschikken over een financiële check, werken wij in Steenbrugge samen met de Rabobank en Thoma Post Hypotheken. Bekijk de pagina financieel voor meer informatie over de financiële check. 

Klik hier voor een model financiële check.
De ingevulde financiële check kun je, zodra de verkoop is gestart, uploaden bij jouw online inschrijfformulier.

Heb je vragen? 
Stel ze gerust! Via de chat in je persoonlijke accountomgeving kun je vragen stellen. Je bereikt je persoonlijke accountomgeving door in te loggen via de projectsite. Uiteraard kun met je vragen ook terecht bij de verkopend makelaars


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed