Wonen in het hof - binnenkort start verkoop

We hebben leuk nieuws voor je! Binnenkort starten wij met de verkoop van een nieuw project in Steenbrugge; Wonen in het Hof! Wonen in het hof maakt onderdeel uit van De Buurtschappen, om precies te zijn Buurtschap 2. Wonen in het hof bestaat in totaal uit 56 woningen, waarvan 30 koopwoningen die we in 2 fasen gaan verkopen. Als eerste is fase 1 aan de beurt met 12 sociale koopwoningen en 4 vrije sector hoekwoningen. Zoals het er nu naar uitziet, start de verkoop van fase 1 nog deze zomer. Wil je op de hoogte blijven? Laat het ons weten door de enquête onderaan deze nieuwsbrief in te vullen. 

Fase 2 met 12 wadiwoningen en 2 ruime twee-onder-een-kapwoningen wordt naar verwachting na de zomer in verkoop gebracht.

Steenbrugge 101 HR   zonder QR

Wonen in het hof - fase 1
De 16 gezinswoningen van fase 1 komen aan een autovrij hofje die wordt ingericht als een fijne plek om te zitten en te genieten van het groen. Deze woningen hebben een tuin op het zuiden of noorden. Doordat je voor de deur ruimte hebt om een bankje te plaatsen, vind je altijd een plek in de zon of de schaduw. De achtertuin, inclusief berging, is te bereiken via een achterom.

Klik hier voor meer informatie over Wonen in het hof en het woningaanbod in fase 1.

Goed voorbereid met de financiële check 
Zorg ervoor dat je voordat de verkoop start je al weet of de woning waar jij je oog op hebt laten vallen binnen jouw financiële mogelijkheden past. Met een financiële check laat jij zien dat je goed voorbereid bent en heb je vóór de aankoop van jouw droomwoning al een helder beeld van je financieringsmogelijkheden. Voor dit project werken wij samen met de Rabobank en Thoma Post Hypotheken. 

Deze financieel adviseurs, Luuk Willems (Rabobank) en Berry Albers (Thoma Post) denken hierin graag met je mee en zijn volledig op de hoogte van alle ins en outs. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak nu al een afspraak voor een financiële check. Een eerste gesprek is kosteloos, vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Goed om te weten!
De 12 sociale koopwoningen (tussenwoningen) in fase 1 worden toegewezen middels notariële loting. Om voor één van deze woningen in aanmerking te komen geldt, op basis van jou/jullie IB60 formulier 2022 een inkomensgrens per huishouden van maximaal € 60.000,-.

Zorg ervoor dat je tijdig over het IB60 formulier 2022 beschikt, zodat je deze mee kunt nemen naar de afspraak met je financieel adviseur. Klik  hier om via de belastingdienst direct je IB60 formulier 2022 aan te vragen. 

Wij adviseren je om je financieel adviseur je inkomen op basis van jouw IB60 formulier te laten checken en op de financiële check aan te laten geven of je aan de inkomenseis voldoet. Klik hier voor een model financiële check die je hiervoor kunt gebruiken. 

Interesse in Wonen in het hof - Fase 1?
Is je interesse voor Wonen in het hof - fase 1 gewekt? Laat het ons weten!
Klik hier om een online woondossier aan te maken en vul de enquête in zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de verdere ontwikkelingen, de start verkoop en het verkoopproces. 


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed