Dorpshoeve - nu in verkoop!

Woningzoekers opgelet! De 31 grondgebonden woningen van Dorpshoeve zijn nu  in verkoop! Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven via het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier. Op de website vind je alle benodigde verkoopinformatie onder het kopje downloads. In deze nieuwsbrief zetten we nog even een aantal belangrijke zaken voor jou op een rij, zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Schrijf je in vóór 13 maart 10.00 uur!
Wil je in aanmerking komen voor één van de woningen? Je hebt tot en met maandag 13 maart 10.00 uur de tijd om je online inschrijving definitief te maken door het 'digitaal inschrijfformulier' in jouw online woondossier in te vullen. Klik hier voor het 'stappenplan online inschrijving' en de inschrijfprocedure.  

Let op: heb jij je voorkeuren tijdens de pre-sale doorgegeven? Dat geldt niet als een officiële inschrijving. Alleen volledig ingevulde inschrijvingen via het 'digitaal inschrijfformulier' doen mee met de toewijzing. 

Vragen? Bezoek de Meet & Greet
Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken en wij kunnen ons voorstellen dat je als belangstellende veel vragen hebt. Daarom organiseert Van Wijnen na de start verkoop en vóór de sluiting van de inschrijftermijn een Meet & Greet op woensdag 8 maart a.s.. 

Je bent van harte welkom! 
Datum  : woensdag 8 maart
Locatie : Informatiecentrum Steenbrugge
               (voormalig Theehuis Van Bruggen)
Adres   : Joan Derk van der Capellenstraat 3 Deventer 
Tijd       : 18.30 – 20.30 uur (vrije inloop)
NB: in de routeplanner is dit adres nog niet opgenomen. Het adres van het voormalig Theehuis was Wechelerweg 52 Deventer. De locatie is per fiets en lopend bereikbaar via de Wechelerweg en via Keizerslanden. Voor gemotoriseerd verkeer is de locatie uitsluitend bereikbaar via Keizer Karellaan /Wezenland / Karel de Grotelaan.

Het verkoopteam en de financieel adviseurs van Rabobank en Thoma Post Hypotheken zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. We kijken er naar uit je daar te mogen ontmoeten!

Financiële check vóór inschrijving
Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op één bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of toont aan dat je uit eigen middelen kunt betalen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen. Bekijk de pagina financieel voor meer informatie over de financiële check vóór inschrijving. 

Heb je nu al vragen? 
Neem gerust contact op met de verkopend makelaars van Dorpshoeve Thoma Post Makelaars en MIQA Makelt uit Deventer. Beide makelaars zijn goed bekend met de locatie en het project. Zij helpen je graag bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in Dorpshoeve en maken bouwtekeningen, processen en juridische documenten voor jou begrijpelijk. Ook kunnen zij je helpen met de verkoop van je huidige woning. Zij staan garant voor een vertrouwde aanpak!

Het nieuwbouwteam van Thoma Post Makelaars staat voor je klaar

Het nieuwbouwteam van MIQA Makelt! staat voor je klaar


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed