Bekijk de eerste gevelschetsen

Op dit moment zijn we achter de schermen, samen met I’M Architecten, bezig met het ontwerp en de uitstraling van de woningen en appartementen in ons eerste deelproject Dorpshoeve. Hiervoor gebruiken wij onder andere de input die wij ontvangen hebben via onze woonwensen enquête. Wij verwachten in het najaar van 2022 in verkoop te gaan met de grondgebonden woningen in Dorpshoeve.

Voor elk wat wils
In Dorpshoeve komen appartementen, hoek- en rijwoningen, twee-onder-één kapwoningen en een vrijstaande woning. De woningen krijgen verschillende beukmaten en woonoppervlaktes. Zo is er voor elk wat wils!

Bekijk de eerste gevelschetsen
Ben jij ook zo benieuwd naar de uitstraling van de woningen in Dorpshoeve? Met onderstaande schetsimpressies van de grondgebonden woningen lichten we alvast een tipje van de sluier op. Zo krijg je een indruk van hoe Dorpshoeve er straks uit komt te zien. De komende periode gaan wij deze schetsen verder uitwerken.

12 tussenwoningen
Woonoppervlakte circa 117 of 124 m2.    
Kaveloppervlakte circa 127 tot en met 142 m2.

10 hoekwoningen
Woonoppervlakte circa 124 of 131 m2.
Kaveloppervlakte circa 136 tot en met 177 m2.

8 tweekappers
Woonoppervlakte circa 161 of 178 m2
Kaveloppervlakte circa 282 tot en met 345 m2

1 vrijstaande woning
Woonoppervlakte circa 178 m2.
Kaveloppervlakte circa 386 m2.

Don Jon
Op de meest westelijke punt van Dorpshoeve verrijst straks de Don Jon, een woongebouw met 18 koopappartementen. Met deze beelddrager wordt gerefereerd naar een verleden waar het gebouw betekenis had als fort en verdedigingswerk. Zodra wij beeldmateriaal beschikbaar hebben van de appartementen zullen wij dit via een nieuwsbrief met je delen.


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed