Wonen in het hof - presale gestart

Ben jij geïnteresseerd in fase 1 van het project Wonen in het hof? Dan is er goed nieuws! Vooruitlopend op de online start verkoop begin juli kun jij nu al jouw voorkeuren doorgeven in je online woondossier. Dat is handig, want dan staan deze bouwnummers bij start verkoop al voor je klaar in jouw online inschrijfformulier. Zo kun jij je na start verkoop begin juli nog sneller inschrijven. 

Header Wonen in het Hof HR 3

Ben jij geïnteresseerd in fase 1 van het project Wonen in het hof? Dan is er goed nieuws!
Vooruitlopend op de online start verkoop begin juli kun jij nu al jouw voorkeuren doorgeven in je online woondossier. Dat is handig, want dan staan deze bouwnummers bij start verkoop al voor je klaar in jouw online inschrijfformulier. Zo kun jij je na start verkoop begin juli nog sneller inschrijven. 

Pre-sale hoe werkt het ? 
Vooruitlopend op de start verkoop begin juli, kun je de woningplattegronden en impressies al bekijken op de website. De koopsom van de 12 sociale koopwoningen bedraagt € 250.000,- vrij op naam. Voor de 4 vrije sector hoekwoningen is de prijsrange vastgesteld. Heb jij jouw ideale woning gevonden? Geef dan jouw voorkeur(en) door in een paar eenvoudige stappen.

1. Maak een online woondossier aan via de projectsite. Heb je al een persoonlijk account aangemaakt? Dan benader je jouw persoonlijk account via interesse. 
2. Kies een bouwnummer; bij welk woningtype en bouwnummer voel jij je thuis? 
3. Sla jouw ideale woning(en) op. 

Vanaf de verwachte start verkoop begin juli zijn de definitieve koopsommen voor de 4 vrije sector hoekwoningen ook bekend en kun jij je voorkeuren nog aanpassen.

Let op, het doorgeven van je voorkeuren tijdens de presale geldt nog niet als een definitieve inschrijving.   Pre-sale wat betekent dit voor jou? Binnenkort start verkoop
Tijdens de pre-sale gaan wij verder met de verkoopvoorbereiding. Als alles volgens planning verloopt zal de online start verkoop begin juli plaatsvinden. Vanaf dat moment zijn de definitieve prijzen per bouwnummer bekend en beschikken wij over de complete verkoopinformatie zoals een technische omschrijving, koperskeuzelijst en prijslijst van de verschillende woningtypes. Over de exacte datum en tijd van de online start verkoop houden wij je uiteraard op de hoogte door middel van deze nieuwsbrief.

Goed om te weten!
Om voor één van de 12 sociale koopwoningen in aanmerking te komen zijn een tweetal voorwaarden van toepassing:
1. Je bent een starter op de koopmarkt.
Een huishouden, ongeacht de leeftijd van de daartoe horende personen dat woont in een huurwoning of dat niet beschikt over zelfstandige woonruimte. 
2. Op basis van jou/jullie IB60 formulier van het jaar 2022 geldt een inkomensgrens per huishouden van maximaal € 60.000,- bruto per jaar.

Wij adviseren om voor de start verkoop een financiële check uit te laten voeren door de financieel adviseurs van Steenbrugge. Klik hier voor een model financiële check die je hiervoor kunt gebruiken. De ingevulde financiële check kun je zodra de verkoop is gestart uploaden bij jouw online inschrijfformulier. 

Zorg ervoor dat je tijdig over het IB60 formulier 2022 beschikt, zodat je deze mee kunt nemen naar de afspraak met je financieel adviseur. Laat je financieel adviseur je IB60 formulier checken op de inkomenseis en vraag je adviseur om op de financiële check aan te geven wanneer je hier aan voldoet. Klik hier voor meer informatie over de financiële check. 
Klik hier om via de belastingdienst direct online je IB60 formulier 2022 aan te vragen.

De 12 sociale koopwoningen in fase 1 van het project Wonen in het Hof worden toegewezen middels notariële loting.

Even voorstellen....de makelaar
Simone

Het eerste aanspreekpunt voor jou als geïnteresseerde voor Wonen in het hof (fase 1); dat is Simone Hoekstra. Simone is enthousiast en gemotiveerd en heeft persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Zij staat garant voor een vertrouwde aanpak waarbij zij je begeleidt tijdens het hele proces van aankoop. 

Simone is goed bekend met de locatie en het project. Zij helpt je graag bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in Wonen in het hof (fase 1) en maakt bouwtekeningen, processen en juridische documenten voor jou begrijpelijk.

Heb je vragen? Stel ze gerust!
Van Wijnen Projectontwikkeling Oost B.V.
Simone Hoekstra
T: 06 – 22 92 77 33
E: nieuwbouw@vanwijnen.nl


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed