Wadiwoningen en Hooimijt - verkoop gestart!

Het is zover! De 14 grondgebonden woningen in het project Wonen in het hof zijn in verkoop. Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven via het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier. Op de website vind je alle benodigde verkoopinformatie onder het kopje downloads. Heb je vragen? Bezoek ons dan tijdens de Woonmarkt Steenbrugge op 21 zaterdag oktober aanstaande. Lees er meer over in deze nieuwsbrief. 

Schrijf je in vóór 30 oktober 10.00 uur
Wil jij in aanmerking komen voor één van deze mooie woningen? Schrijf je dan vóór maandag 30 oktober in voor jouw favoriete woning(en). Hiervoor kun je gebruik maken van het 'digitaal inschrijfformulier' in jouw online woondossier.

Klik hier voor het 'stappenplan online inschrijving' en de inschrijfprocedure. 

Let op: heb jij je voorkeuren tijdens de presale al doorgegeven? Dat geldt niet als een officiële inschrijving. Alleen volledig ingevulde inschrijvingen via het 'digitaal inschrijfformulier' doen mee met de toewijzing. 

De toewijzing 
Zorg dat je op 31 oktober je telefoon bij de hand hebt en goed bereikbaar bent. Indien we een woning voor je kunnen reserveren word je dinsdag 31 oktober al gebeld door Thoma Post Makelaars of MIQA Makelt. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan plant de makelaar een afspraak met jou voor een persoonlijk verkoop- en informatiegesprek.

Als we je in eerste instantie helaas (nog) geen woning kunnen toewijzen ontvang je hiervan uiterlijk dinsdag 31 oktober schriftelijk bericht. Je wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst voor de bouwnummers van je voorkeur. Zodra we alsnog een woning aan je toe kunnen wijzen, neemt de makelaar contact met je op.

Steenbrugge Exterieur02 LR

Goed voorbereid je keuze maken
Alle verkoopinformatie hebben wij overzichtelijk voor je samengevoegd in een contractmap. Op de projectsite vind je onder downloads de uitgebreide verkoopinformatie bestaande uit de technische omschrijving, sanitair- en keukeninformatie, keuzelijst meer- /minderwerk, verkoop- en optietekeningen. In de wegwijzer bij aankoop lees jij alles over wat je moet weten bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in Steenbrugge. Zo kun jij goed voorbereid je keuze maken!

Voordeel met de financiële check
Bij de toewijzing van woningen waarbij meerdere kandidaten belangstelling hebben voor één bouwnummer kijken we of een kandidaat een financiële check aan zijn/haar online inschrijving heeft toegevoegd. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of toont aan dat je uit eigen middelen kunt betalen. Je kunt ons dit laten weten door een financiële check van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker toe te voegen aan je online inschrijving. 

Klik hier voor meer informatie over de financiële check vóór inschrijving. 
Klik hier voor het model financiële check. 

Steenbrugge Exterieur03 LR

Woonmarkt Steenbrugge
Op zaterdag 21 oktober organiseert de gemeente Deventer in samenwerking met alle betrokken partijen een woonmarkt. Tijdens deze woonmarkt krijg je meer informatie over de woningen die in Steenbrugge nog gebouwd worden. Ook kun jij je laten informeren over de wijk, het landschapsplan, natuurinclusief wonen en wonen in het groen. Stedenbouwkundige Luc Bos vertelt je graag alles over de opzet en het verhaal van Steenbrugge en de Rabobank is aanwezig om je informeren over het financieren van een nieuwbouwwoning. 

Ons verkoopteam is tijdens deze woonmarkt aanwezig om al je vragen te beantwoorden over Wonen in het hof. Daarnaast geven wij je een 'sneak preview' van projecten die op dit moment nog in ontwikkeling zijn en op korte termijn in verkoop zullen worden gebracht. 

Je bent van harte welkom!
Datum: zaterdag 21 oktober 2023
Tijd: 10.00 - 14.00 uur (vrije inloop)
Locatie: Informatiecentrum Steenbrugge
Adres: Joan Derk van der Capellenstraat 3 Deventer. 

Let op: Google Maps kent dit adres nog niet en de kans is groot dat uw navigatie het nieuwe adres ook nog niet herkent. In verband met werkzaamheden is het informatiecentrum Steenbrugge alleen bereikbaar via de Keizer Karellaan, Johan Roebersstraat en de Arend Keldermanstraat. Klik hier voor de routebeschrijving.

Klik hier voor meer informatie over de woonmarkt. 

Heb je vragen? 
Stel ze gerust! Via de chat in je persoonlijke accountomgeving kun je vragen stellen. Je bereikt je persoonlijke accountomgeving door in te loggen via de projectsite.
Uiteraard kun met je vragen ook terecht bij de verkopend makelaars MIQA Makelt en Thoma Post Makelaars.  


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed