Dorpshoeve - vrijstaande woning nu in prijs verlaagd

Ontdek de enige vrijstaande woning in Steenbrugge die nu in prijs is verlaagd! Gelegen in het pittoreske Dorpshoeve, trekt deze prachtige woning direct de aandacht met zijn stijlvolle uitstraling. De lichte gevelsteen, sierlijke roedes in de ramen en de elegante dwarskap creëren een plaatje om te zien. Klik hier voor meer informatie over deze woning en mis deze unieke kans niet om een gezellig thuis te vinden voor je gezin! Koopsom € 749.000,- vrij op naam. 

Vrijstaande Bn.05 View 2 LR

Ontdek de enige vrijstaande woning in Steenbrugge die nu in prijs is verlaagd! Gelegen in het pittoreske Dorpshoeve, trekt deze prachtige woning direct de aandacht met zijn stijlvolle uitstraling. De lichte gevelsteen, sierlijke roedes in de ramen en de elegante dwarskap creëren een plaatje om te zien. Klik hier voor meer informatie over deze woning en mis deze unieke kans niet om een gezellig thuis te vinden voor je gezin! Koopsom € 749.000,- vrij op naam. 

Vrijstaande Bn.05 View 1 LRVrijstaande Bn.05 View 2 LR

Maar deze woning heeft meer te bieden dan alleen zijn charmante gevel. Achter de gevels schuilt een zee aan ruimte. Met een royaal woonoppervlakte van ca. 169 m² en een ruime kavel van 389 m², is er voldoende plek om te leven en te genieten.

Vrijstaand bn05   BGVrijstaand bn05   V1

Niet alleen biedt deze vrijstaande woning ruimte binnen, maar ook buiten. Met twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een heerlijke tuin op het oosten, geniet je altijd van voldoende parkeergelegenheid en een zonnige tuin. De ramen rondom zorgen ervoor dat je de tuin optimaal kunt beleven, zelfs als je binnen bent. Daglicht stroomt door de overloop en alle kamers en sanitaire ruimten zijn ruim bemeten.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van de enige vrijstaande woning in Steenbrugge! Met zijn recente prijsverlaging is dit het perfecte moment om jouw droomhuis te bemachtigen. Neem vandaag nog contact op met de makelaar om je uitgebreid te laten informeren.
Dit unieke plaatje wil je niet missen!

Wekelijks inloopuurtje Dorpshoeve
Overweeg jij om een woning in Dorpshoeve te kopen maar twijfel je nog of heb je vragen? Bezoek dan het wekelijks inloopuurtje voor het project Dorpshoeve voor een vrijblijvend gesprek met de makelaar. 

Zien we je vrijdag?
Datum        : vrijdag 23 en 30 juni
                      vrijdag 7 en 14 juli
Vrije inloop : 16.00 - 17.00 uur
Locatie        : Informatiecentrum Steenbrugge
Adres         : Joan Derk van der Capellenstraat 3 Deventer

Ontdek hier het actuele aanbod en in Dorpshoeve en kies jouw favoriete woning!. 


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed