Binnenkort start bouwrijp maken

Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen van onze nieuwbouwplannen binnen de nieuwe wijk Steenbrugge in Deventer. De gemeente heeft inmiddels ook de maquette laten actualiseren. Op de linker afbeelding zie je een totaaloverzicht van alle nieuwbouw ontwikkelingen binnen Steenbrugge. De rechter afbeelding is ingezoomd op ons eerste deelproject Dorpshoeve. Zo krijg je al een mooi beeld van de ligging van deze woningen aan de groene rand. Om te zijner tijd te kunnen starten met het bouwen van de woningen moet het plangebied eerst bouwrijp gemaakt worden.

Wat gaat er gebeuren?
In opdracht van de gemeente start aannemer NOMAK uit Ommen binnenkort met de werkzaamheden van het bouwrijp maken. Het bouwrijp maken bestaat onder meer uit de aanleg van bouwwegen, het hoofdriool, kabels en leidingen. De verschillende deelgebieden in Steenbrugge worden vanaf de bouwweg bouwrijp gemaakt. Pas als een deelgebied bouwrijp is, kunnen we starten met de bouw van de woningen. 

Kinderen uit Steenbrugge hielpen mee
Op donderdag 19 mei jl. heeft wethouder Rob de Geest (Wonen) samen met kinderen uit Steenbrugge de aannemer alvast een handje geholpen. Met het wegscheppen van grond gaven zij symbolisch het startsein voor het bouwrijp maken in Steenbrugge dat binnenkort officieel van start zal gaan. Het was een feestelijk moment waarbij naast een aantal bewoners en stakeholders Van Wijnen samen met de overige projectontwikkelaars aanwezig waren.

Wonen in Steenbrugge?
Zie jij jezelf bouwen aan een nieuwe toekomst in Steenbrugge? Binnen Steenbrugge ontwikkelt en bouwt Van Wijnen de komende tijd in verschillende fasen een grote variatie aan woningen. Zo komen er appartementen, rij- en hoekwoningen, twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen in verschillende woonoppervlaktes en prijsklassen. Zo is er voor elk wat wils! Dit najaar staat de verkoop van ons eerste project Dorpshoeve gepland.

Vragen? Stel ze gerust!
Via de chat in je persoonlijke accountomgeving kun je vragen stellen. Je bereikt je persoonlijke accountomgeving door in te loggen via de projectsite. Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de prijzen, maar deze zijn op dit moment nog niet bekend.


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed