13 juni online start verkoop

We hebben leuk nieuws voor je! Donderdag 13 juni is het zover! Dan start de online verkoop van de 29 sociale koopwoningen van Wonen aan de weide. Vanaf 14.00 uur staat alle verkoopinformatie online, vind je het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier en kun jij je officieel inschrijven. Zodra de vernieuwde website live staat ontvang je een email ter bevestiging dat de verkoop officieel gestart is.

In deze nieuwsbrief vertellen wij je hoe het verkoopproces er uit ziet zodat je weet wat je kunt verwachten en vooral wat je nu al kunt doen om goed voorbereid je inschrijving te starten. 

Header Wonen aan de weide 29sk

Schrijf je in vóór 19 juni 17.00 uur!
Je definitieve online inschrijving dient uiterlijk woensdag 19 juni 17.00 uur bij ons binnen te zijn. Hiervoor maak je gebruik van het online inschrijfformulier dat vanaf start verkoop 13 juni om 14.00 uur op de projectsite beschikbaar komt.

Goed om te weten
De 29 sociale koopwoningen worden toegewezen middels notariële loting.
Om voor één van de 29 sociale koopwoningen in Wonen aan de weide in aanmerking te komen zijn een tweetal voorwaarden van toepassing:

1. Je bent een starter op de koopmarkt.
Een huishouden, ongeacht de leeftijd van de daartoe horende personen dat woont in een huurwoning of dat niet beschikt over een zelfstandige woonruimte.
2. Op basis van jouw/jullie IB60 formulier* van het jaar 2022 geldt een inkomensgrens per huishouden van maximaal € 60.000,- bruto per jaar.

* Klik hier om via de belastingdienst direct je IB60 formulier 2022 aan te vragen. 

Wil jij in aanmerking komen voor de sociale koopwoningen in Wonen aan de weide?
Zorg dan dat je, voordat de verkoop start, al zeker weet of deze woningen binnen jouw financiële mogelijkheden passen én of je voldoet aan bovenstaande voorwaarden.

Notariële loting en toewijzing
De toewijzing van de 29 sociale koopwoningen vindt plaats door middel van een notariële loting. 
Indien we een woning voor je kunnen reserveren word je uiterlijk vrijdag 21 juni gebeld door de makelaar.  Als we je in eerste instantie geen woning kunnen toewijzen ontvang je hiervan ook uiterlijk vrijdag 21 juni schriftelijk bericht. Je wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst. Zodra we je in een later stadium alsnog een woning toe kunnen wijzen, neemt de makelaar contact met je op.

Save the date
Alle ingeschreven belangstellenden ontvangen uiterlijk vrijdag 21 juni bericht over de toewijzing. Ben jij één van de 29 gelukkigen? Dan ontvang je gelijktijdig met de schriftelijke optiebevestiging een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst op woensdagavond 26 juni.

Tijdens een presentatie word je, door verschillende bij dit project betrokken partijen, uitgebreid geïnformeerd over het plan, de stand van zaken en het vervolgtraject. Vanaf dat moment heb je tot vrijdag 28 juni de tijd om definitief te beslissen of je de aan jou toegewezen woning gaat kopen. 

Regel nu al je financiële check
Heb je interesse? 
Dan adviseren wij je vooruitlopend op de start verkoop nu al een financiële check uit te laten voeren. Om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk geïnteresseerden bij de start verkoop op tijd beschikken over een financiële check werken wij samen met de financieel adviseurs van Rabobank en Thoma Post Hypotheken. Joëll Kleinjan (Rabobank) en Marvin van Gijn (Thoma Post) denken hierin graag met je mee. Plan dus nu al een afspraak en laat jouw financieel adviseur het model financiële check invullen.

Joel met rabo Marvin en Thoma

Plan hier je afspraak met Joëll Kleinjan - Rabobank.
Plan hier je afspraak met Marvin van Gijn - Thoma Post Hypotheken.

Laat je financieel adviseur je inkomen op basis van jouw IB60 formulier checken en op de financiële check aangeven geven of je aan de inkomenseis voldoet. Zorg ervoor dat je tijdig over het IB60 formulier 2022 beschikt, zodat je deze mee kunt nemen naar de afspraak met je financieel adviseur.

Klik hier om via de belastingdienst direct je IB60 formulier 2022 aan te vragen.
Klik hier voor het model financiële check. 

Belangrijk!
Zodra de verkoop start komt er een in je persoonlijke accountomgeving een digitaal inschrijfformulier beschikbaar. Vanaf dat moment kun jij je financiële check uploaden bij je definitieve inschrijving.

Heb je vragen? 
Stel ze gerust! Via de chat in je persoonlijke accountomgeving kun je vragen stellen. Je bereikt je persoonlijke accountomgeving door in te loggen via de projectsite. Uiteraard kun met je vragen ook terecht bij de verkopend makelaars van Thoma Post Deventer en MIQA Makelt.


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed