Nieuwe website live!

De zomer is voorbij en de herfst doet inmiddels langzaam zijn intrede. De afgelopen periode hebben wij gewerkt aan een nieuwe 'look & feel' van deze website. En inmiddels staat de vernieuwde website live! Met de interactieve kaart kun je zien waar onze deelprojecten binnen Steenbrugge komen. We zijn benieuwd wat je er van vindt! In deze nieuwsbrief informeren wij je over de stand van zaken en de planning van ons eerste deelproject Dorpshoeve. 

Stand van zaken en planning
Er is van alles aan de hand in de wereld wat invloed heeft op de voortgang van nieuwbouwprojecten. Door de stijging van brandstofkosten, schaarste van bouwmaterialen en snel oplopende inflatie zijn de prijzen van bouwmaterialen gestegen en is het bouwen van woningen kostbaarder geworden. Zowel aan de teken- als aan de rekentafel is hier de afgelopen maanden veel extra aandacht voor geweest. De komende weken staan in het teken van de afronding van het definitief ontwerp door de architect. Zodra het definitief ontwerp is afgerond kunnen we starten met de verkoopvoorbereiding! 

Naar verwachting starten wij in december met de presale van de 31 grondgebonden woningen in Dorpshoeve. In aansluiting op de presale staat de officiële start verkoop gepland voor de 2e helft van januari. 

Wat is een pre-sale? 
Zodra de presale start zijn de prijsranges per woningtype bekend. Vooruitlopend op de start verkoop kun je vanaf dat moment jouw woningvoorkeuren al kenbaar maken. De presale geeft je de gelegenheid om je alvast voor te bereiden op de start verkoop door je te oriënteren op je woonwensen en je financieringsmogelijkheden. 

Tijdens de presale gaan wij verder met de verkoopvoorbereiding. Vanaf de start verkoop zijn de definitieve prijzen per bouwnummer bekend en beschikken wij over de complete verkoopinformatie zoals een brochure met prijslijst en koperskeuzelijst van de verschillende woningtypes. Over de start van de presale en de verkoop houden wij je uiteraard op de hoogte door middel van deze nieuwsbrief.

Even voorstellen....de makelaars

Het eerste aanspreekpunt voor jou als geïnteresseerde in Steenbrugge; dát zijn Thoma Post Makelaars en MIQA Makelt uit Deventer. Onlangs tekende de projectontwikkelaar, Michiel Schaafsma (midden), de overeenkomst voor de verkoopbemiddeling met de verkopend makelaars Dick van der Burg (links) en Tom Oosterhuis (rechts)!

Deze makelaars zijn enthousiast en gemotiveerd en hebben persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Beide makelaars zijn goed bekend met de locatie en het project. Zij helpen je graag bij de aankoop van een nieuwbouwwoning en maken bouwtekeningen, processen en juridische documenten voor jou begrijpelijk. Ook kunnen zij je helpen met de verkoop van je huidige woning. Zij staan garant voor een vertrouwde aanpak! In de volgende nieuwsbrief stellen zij zich op eigen wijze aan jullie voor! 

Heb je vragen? 
Stel ze gerust! Via de chat in je persoonlijke accountomgeving kun je vragen stellen. Je bereikt je persoonlijke accountomgeving door in te loggen via de projectsite. Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de prijzen, maar deze zijn op dit moment nog niet bekend.


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed