Ontdek jouw nieuwe thuis

Het gaat hartstikke goed met de verkoop van de woningen in Dorpshoeve en wij verwachten op korte termijn het benodigde verkooppercentage te behalen van 70%. We kunnen het nu nog niet garanderen, maar als alles volgens planning verloopt verwachten wij in december te kunnen starten met de bouw.

Bouwnummer Hoek XL 31 en tussen XL

Hoekwoning type L en XL perfect voor ruimtezoekers
Hoek XL zij   BG
Is het jou al opgevallen? De hoekwoningen in Dorpshoeve zijn verrassend groot en dus perfect voor ruimtezoekers. Als je de plattegrond voor het eerst op papier bekijkt denk je misschien dat ze slechts een beetje groter zijn dan gebruikelijk. Maar niets is minder waar! Vooral de XL-hoekwoningen zijn met een breedte van maar liefst 6 meter, aanzienlijk groter dan normaal. Zodra je straks een voet over de drempel zet, zul je versteld staan van de ruimte die deze woningen te bieden hebben.

Ben jij op zoek naar een woning met veel ruimte, licht en een mooie ligging?
Dan zijn de hoekwoningen in Dorpshoeve voor jou de perfecte keuze voor jou! Klik hier voor meer informatie.

Tussenwoning type L nu nog beschikbaar!
Bouwnummer 19 Hoek L en TW LTussenwoning Bn.26 view 2 LR
Ontdek hoe ruim en licht deze tussenwoningen zijn. De achterpui heeft een groot raam en een loopdeur naar de tuin. Als je wilt kun je hier openslaande deuren van maken óf een schuifpui. Handig om te weten; de tuin heeft een berging en een achterom. Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met 2e toilet. De vrij indeelbare zolderverdieping is ruim genoeg om een 4e en 5e kamer te maken. Ook een 4e kamer en badkamer behoort tot de keuzemogelijkheden. \Mooi? Er zijn nog enkele tussenwoningen beschikbaar. Dus wees erbij en benut deze kans om een ruime tussenwoning van type L te bemachtigen!
Klik hier voor meer informatie. 

Jurriën en Jenita gingen je voor 

Kopers Dorpshoeve
Jurriën en Jenita waren super blij dat ze een woning in Dorpshoeve toegewezen kregen. Op dit moment wonen zij al in Steenbrugge en genieten dagelijks van alles wat deze groene woonomgeving hun te bieden heeft. Eén van de redenen waarom zij ervoor kiezen om binnen Steenbrugge door te stromen is dat ze lekker dicht bij de winkels wonen en binnen een mum van tijd in het centrum van Deventer zijn. Ze zijn dol op de natuur en wandelen vanaf hun nieuwe thuis straks zo het Zandweteringpark in. Zij kijken er nu al naar uit om hier straks te mogen gaan wonen. 


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed