Reminder Meet & Greet

Op donderdag 23 februari zijn wij gestart met de verkoop van de 31 grondgebonden woningen in Steenbrugge. Inmiddels wordt er al enthousiast ingeschreven. Je hebt nog even de tijd, want op maandag 13 maart om 10.00 uur sluit de inschrijftermijn. Met deze nieuwsbrief willen wij je graag herinneren aan de Meet & Greet op woensdag 8 maart a.s.  

Reminder Meet & Greet
Heb je vragen of twijfel je nog of een nieuwbouwwoning in Dorpshoeve iets voor jou is? Kom dan op woensdag 8 maart  naar de Meet & Greet en laat je informeren over alle 'ins en outs' van het project en jouw financieringsmogelijkheden. Tijdens de Meet & Greet kun je vrijblijvend binnenlopen en je vragen stellen aan het verkoopteam en de financieel adviseurs van Rabobank en Thoma Post. 

Je bent van harte welkom! 
Datum  : woensdag 8 maart
Locatie : informatiecentrum Steenbrugge 
Adres   : Joan Derk van der Capellenstraat 3 Deventer
Tijd       : 18.30 – 20.30 uur (vrije inloop)

De koffie en thee staat klaar en wij kijken er naar uit je woensdag te mogen ontmoeten!

Bereikbaarheid informatiecentrum Steenbrugge
Let op: het informatiecentrum Steenbrugge is gevestigd in het voormalig Theehuis Bij van Bruggen en tot voor kort was het adres Wechelerweg 52. Inmiddels heeft deze locatie een nieuwe bestemming en een nieuw adres gekregen, te weten Joan van Derk van der Capellenstraat 3 te Deventer. Google Maps kent dit adres nog niet en de kans is groot dat je navigatie het nieuwe adres ook nog niet herkent. In verband met werkzaamheden is het informatiecentrum Steenbrugge alleen bereikbaar via de Keizer Karellaan, Johan Roebersstraat en de Arend Keldermanstraat. 

Heb je vragen? 
Stel ze gerust, je hoeft hiervoor uiteraard niet te wachten tot woensdag. Via de chat in je persoonlijke accountomgeving kun je vragen stellen. Je bereikt je persoonlijke accountomgeving door in te loggen via de projectsite. Uiteraard kun met je vragen ook terecht bij de makelaars


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed