Start presale nadert

Ben jij geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning in Steenbrugge?
Dan is er goed nieuws, want de start van de pre-sale komt steeds dichterbij. 
Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig van de voorbereidingen. Ontmoet in deze nieuwsbrief de makelaars en lees meer over mogelijkheden van de belastingvrije 'jubelton' die binnenkort verdwijnt.

Stand van zaken en planning
Inmiddels zijn de woningontwerpen definitief vastgesteld en zijn wij gestart met de verkoopvoorbereiding voor de 31 grondgebonden woningen in Steenbrugge. De vormgevers zijn op dit moment druk bezig met het maken van mooie impressies, zodat je straks een goed en compleet beeld krijgt van de woningen in Dorpshoeve! 

Klik hier om een persoonlijk account aan te maken, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de laatste nieuwtjes via de nieuwsbrief. Zodra we zover zijn ben jij als eerste op de hoogte! 

Start pre-sale komt steeds dichterbij
De start pre-sale staat gepland voor medio december! 
De pre-sale geeft je de gelegenheid om je alvast voor te bereiden op de start verkoop door je te oriënteren op je woonwensen en de financieringsmogelijkheden.

De online informatie tijdens de pre-sale bestaat uit exterieur- en interieurimpressies, sfeerplattegronden en prijsranges per woningtype. Vooruitlopend op de verwachte officiële start verkoop, in de 2e helft van januari, kun je vanaf de pre-sale jouw woningvoorkeuren al kenbaar maken op basis van de beschikbare online woninginformatie.

Ontmoet de makelaars! 
Het kopen van een huis doe je meestal maar een paar keer in je leven. Het aankopen van een nieuwbouwwoning gaat net even anders dan het aankopen van een bestaande woning. Een bestaande woning ga je immers bezichtigen en een nieuwbouwwoning koop je ‘vanaf tekening’. Om de juiste beslissing te kunnen maken vinden wij het belangrijk dat onze kopers goed worden geïnformeerd en persoonlijk worden begeleid tijdens het gehele proces. 

Woon je op dit moment in een koopwoning? Dan is het belangrijk om te weten wat je woning in de huidige markt op kan brengen. Deze informatie heb je ook nodig om inzicht te krijgen in je financiële mogelijkheden. Ook hiervoor kun je terecht bij de makelaars van Steenbrugge.

Het eerste aanspreekpunt voor jou als geïnteresseerde in Steenbrugge; dát zijn Thoma Post Makelaars en MIQA Makelt uit Deventer. Deze makelaars zijn enthousiast en gemotiveerd en hebben persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Beide makelaars zijn goed bekend met de locatie en het project. Zij helpen je graag bij de aankoop van een nieuwbouwwoning en maken bouwtekeningen, processen en juridische documenten voor jou begrijpelijk. Ook kunnen zij je helpen met de verkoop van je huidige woning. Zij staan garant voor een vertrouwde aanpak!

Team Thoma Post DeventerOntmoet Thoma Post Deventer
Welkom bij Thoma Post! Met meer dan 75 jaar ervaring in het makelaarsvak staan service, aandacht en kennis bij ons centraal. Wij kennen de lokale huizenmarkt als geen ander. Onze makelaars Dick en Joseph zijn al hun hele leven lang te vinden in Deventer en kennen de stad dan ook als geen ander. Samen met nieuwbouwmakelaar Jozephta en met de ondersteuning van Leonie en Denise is ons team dan ook niet voor niets specialist op het gebied van woningen aankopen, woningen verkopen, woningtaxatie, hypotheken en nieuwbouw.

Wat je van ons mag verwachten?
Je volledig ontzorgen voor, tijdens en na het (ver)koopproces. Dat is waar het allemaal om draait bij Thoma Post Deventer. Wij zijn een full-service makelaarskantoor en nemen je de zorgen uit handen tijdens het volledige aan- of verkoopproces.  Onze makelaars staan voor je klaar en helpen je graag verder bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in Steenbrugge.

Team MIQA MakeltOntmoet MIQA Makelt
Ons kantoor nodigt uit om even binnen te vallen voor een kop koffie. Heeft u een prangende vraag? Wij verwelkomen u graag. Misschien wilt u alleen even kennismaken? Dat snappen wij. Twijfelt u nog ergens over? Of heeft u uw droomhuis ontmoet en bent u op slag verliefd geworden? Wat nu? Help! Schroom niet, loop rustig bij ons binnen als uw makelaar in Deventer. Onder het genot van een goede kop koffie of thee geven wij u passend advies, geheel vrijblijvend.

Wat je van ons mag verwachten? 
Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan bij diverse nieuwbouwprojecten in Deventer. Het team van MIQA staat als nieuwbouwspecialist voor je klaar om te adviseren. Het kloppend hart van onze nieuwbouwafdeling bestaat uit Annemarie en Marije. Bij dit altijd vrolijke duo kan je terecht voor alle vragen over onze nieuwbouwprojecten. Samen met onze nieuwbouwmakelaar Tom begeleiden zij jou bij het gehele voortraject van de aankoop van een nieuwbouwwoning. 

Belastingvrije 'jubelton' verdwijnt.
Wil je een woning kopen of verbouwen? En krijg je hiervoor een schenking van bijvoorbeeld je ouders? Als je tussen de 18 en 40 jaar bent, heb je misschien recht op een eenmalig verhoogde vrijstelling voor de eigen woning. Deze eenmalig verhoogde vrijstelling heet ook wel de 'jubelton'.
Echter de afschaffing van deze vrijstelling nadert, klik hier voor meer informatie. 

Voor Dorpshoeve zijn we een samenwerking aangegaan met de Rabobank en Thoma Post Hypotheken. Binnenkort zullen wij je nader informeren over dat wat je in aanloop naar de start verkoop al kunt ondernemen zodat jij je straks goed voorbereid in kunt schrijven op de woningen van jouw voorkeur. 

Heb je vragen? 
Stel ze gerust! Via de chat in je persoonlijke accountomgeving kun je vragen stellen. Je bereikt je persoonlijke accountomgeving door in te loggen via de projectsite. Uiteraard kun met je vragen ook terecht bij de makelaars

Zodra de pre-sale start worden de prijsranges per bouwnummer op de website vermeld. Nog even geduld dus! Houd je mailbox de komende weken goed in de gaten. 


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed