Pre-sale gestart

We hebben leuk nieuws voor je! Vandaag start de pre-sale van de 31 grondgebonden woningen in het project Dorpshoeve. Dit betekent dat er nieuwe woninginformatie online staat en je vanaf vandaag je woningvoorkeuren al kenbaar kunt maken. 

Dorpshoeve
Nu nog een droom, maar straks misschien wel jouw nieuwe thuis? Dorpshoeve wordt een superfijne buurt met 31 eengezinswoningen. Deze nieuwe woonbuurt heeft een dorpse uitstraling door de opzet én de architectuur. Je ziet de historische elementen van een Sallands dorp terug. Ruime dakoverstekken, omlijste voordeuren, gulden snedes, kruisroedes, diepe neggen en rollagen geven de woningen een dorps karakter. Met verschillende kleuren gevelsteen en verfijnde detaillering krijgt elk huis een eigen gezicht. 

Laat je inspireren tot jouw nieuwe woongeluk! Kijk voor alle impressies en de sfeerplattegronden van de verschillende woningtypes op de website. Kies jij voor een tussenwoning, een hoekwoning, een twee-onder-een-kapwoning of een vrijstaande woning? Laat het ons weten!

Pre-sale hoe werkt het? 
Vooruitlopend op de start verkoop eind februari kun je vanaf nu de woningplattegronden en impressies al bekijken op de website. Daarnaast zijn per bouwnummer prijsranges vastgesteld. Heb jij jouw ideale woning gevonden? Geef dan jouw voorkeuren door in een paar eenvoudige stappen. 

1. Maak een online woondossier aan via de projectsite. Heb je al een persoonlijk account aangemaakt? Dan benader je jouw persoonlijk account via voorkeur doorgeven
2. Kies een bouwnummer; bij welk woningtype en bouwnummer voel jij je thuis? 
3. Sla jouw ideale woning(en) op. 

Wij zijn benieuwd! Kies jij voor een hoek-, tussen-, twee-onder-één kap- of vrijstaande woning?
Vanaf de start verkoop eind februari zijn de definitieve koopsommen per bouwnummer bekend en kun jij je voorkeuren nog aanpassen. Let op, want het doorgeven van je voorkeuren vóór start verkoop geldt niet als een definitieve inschrijving.

Start verkoop en toewijzing
Wil jij straks kans maken op één van de woningen?
Vanaf de verwachte start verkoop eind februari gaat er een inschrijftermijn lopen. Na sluiting van de inschrijftermijn gaan wij de woningen toewijzen.

Heb jij een financiële check op laten stellen door een erkend financieel adviseur? Dan kun je deze vanaf start verkoop (eind februari) uploaden bij je online inschrijfformulier. Ook als je eigen vermogen gebruikt om de woning te financieren is het belangrijk om een verklaring of financiële check aan je inschrijving toe te voegen. Zijn er meerdere inschrijvers op eenzelfde bouwnummer mét een financiële check? Dan kijken wij of je jouw woningvoorkeur tijdens de pre-sale hebt doorgegeven en of je eventuele andere voorbehouden hebt aangegeven.

Goed voorbereid met de financiële check
Een goede voorbereiding is het halve werk!
Als je een nieuwe woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop. Voor dit project werken wij samen met de Rabobank en Thoma Post Hypotheken om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk geïnteresseerden bij start verkoop op tijd over een financiële check beschikken. 


Klik hier voor meer informatie. Je bent niet verplicht een financiële check bij de Rabobank of Thoma Post op te laten stellen, maar het is wel makkelijk en snel. De financieel adviseurs van Dorpshoeve, Luuk Willems (Rabobank) en Berry Albers (Thoma Post) denken hierin graag met je mee en zijn volledig op de hoogte van alle ins en outs van Dorpshoeve. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak nu al een afspraak voor een financiële check met Luuk of Berry. Een eerste gesprek is kosteloos, vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed