Nieuwsupdate februari 
Buurtje voor buurtje

Buurtje voor buurtje
Van Wijnen ontwikkelt en bouwt in Steenbrugge buurtje voor buurtje. Inmiddels zijn alle woningen in Dorpshoeve, Wonen in het hof en fase 1 van Wonen aan de weide verkocht. Eind deze maand start de bouw van de 31 woningen in Dorpshoeve en nog voor de zomer wordt er ook gestart met de bouw van de eerste woningen van Wonen in het hof. 

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van de volgende fases in Steenbrugge. In deze nieuwsflits informeren wij je graag over de laatste stand van zaken, zodat je voor nu weer helemaal op de hoogte bent.

Overzicht verkleind

Wonen aan de weide - 29 sociale koopwoningen

01 47   Photo verkleindWonen aan de weide is onderdeel van buurtschap 4. Samen met de architect en de gemeente zijn wij op dit moment nog bezig met de afronding van het ontwerp van de 29 sociale koopwoningen. Dit proces heeft helaas meer tijd gekost met als gevolg dat de verkoop niet meer in het 1e kwartaal zal starten. We verwachten binnen enkele weken groen licht van de gemeente te krijgen op het ontwerp, waarna we kunnen starten met de verkoopvoorbereiding. Zoals het er nu uit ziet start de verkoop in het 2e kwartaal. Zodra we nieuwe beelden hebben en er meer bekend is over de start verkoop informeren wij je via deze nieuwsbrief.
PlankaartDe woningen
Om je alvast een idee te geven van de indeling van deze woningen vind je onderstaand de sfeerplattegronden van de woningen uit Wonen in het hof fase 1. De indeling van de 29 sociale koopwoningen in Wonen aan de weide is hetzelfde. Aan deze plattegronden kunnen geen rechten ontleend worden, omdat raampartijen anders gesitueerd kunnen zijn.

  • Woonoppervlakte 76 m2
  • Koopsom € 250.000,- vrij op naam
  • Twee slaapkamers
  • Inclusief badkamer en keuken
  • Lucht-water-warmtepomp
  • Vloerverwarming
  • Berging

Sfeerplattegronden

Goed om te weten!
Vraag jij je ook af hoe je in aanmerking kunt komen voor één van de 29 sociale koopwoningen? 
Hiervoor zijn een tweetal voorwaarden van toepassing:

1. Je bent een starter op de koopmarkt.
Een huishouden, ongeacht de leeftijd van de daartoe horende personen dat woont in een huurwoning of dat niet beschikt over zelfstandige woonruimte. 
2. Op basis van jou/jullie IB60 formulier van het jaar 2022 geldt een inkomensgrens per huishouden van maximaal € 60.000,- bruto per jaar.

Houdt de nieuwsbrief goed in de gaten, want binnenkort informeren wij je over dat wat je nu al kunt doen om straks goed voorbereid te zijn als de verkoop start. 

De 29 sociale koopwoningen worden toegewezen middels notariële loting.

Buurtschap 5 - Wonen langs de laan

PlankaartIn buurtschap 5 ontwikkelt en bouwt Van Wijnen het project Wonen langs de laan. Het woningprogramma bestaat uit 8 tweekappers, 10 hoekwoningen en 12 tussenwoningen. De start verkoop stond oorspronkelijk gepland voor het 2e kwartaal van 2024. Op basis van een recente planning van de architect en ons bouwbedrijf zal de start verkoop plaatsvinden in het 3e kwartaal 2024.

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent hoe deze woningen er uit komen te zien. Het project zit nog in de fase van het voorlopig ontwerp. Zodra we al een 'tipje van de sluier' op kunnen lichten zullen we dat zeker doen, maar daarvoor is het nu nog te vroeg.  


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed