Start verkoop 31 oktober om 15.00 uur!

Welkom in Wonen aan de weide! Zo vlak voor het weekend delen we graag leuk nieuws met je. Dinsdag 31 oktober start om 15.00 uur de online verkoop van de 16 woningen in Wonen aan de Weide. In deze nieuwsbrief vertellen we hoe het werkt en geven we alvast wat data door om in je agenda te zetten. 

Steenbrugge buurtschap 4 03

Wonen aan de weide
Wonen aan de Weide is een nieuw buurtje dat deel uitmaakt van het deelgebied 'de Buurtschappen'. Deze buurt hoort bij Buurtschap 4 en valt op door de stoere architectuur en ruime, groene opzet. In fase 1 van Wonen aan de weide beginnen wij met de verkoop van 16 hoek- en tussenwoningen. 

Architectuur en natuur
De woningen hebben een stoere, industriële uitstraling. Door de details, kleuren en materialen passen de woningen perfect in het dorpse karakter van De Buurtschappen. De combinatie van materialen en accenten geeft een vriendelijk en samenhangend gevelbeeld, dat ingetogen is en goed past bij de omliggende woningen.

Fijn Wonen
De woningen worden gerealiseerd onder het merk Fijn Wonen, het innovatieve woonproduct van Van Wijnen. De onderdelen van deze woningen (vloeren, wanden en gevels) komen als kant-en-klare elementen uit onze gerobotiseerde woningfabriek in Heerenveen en worden op de bouwplaats in elkaar gezet. Op deze manier creëren we betaalbare woningen van bewezen kwaliteit waarbij veel variatie mogelijk is. De voordelen van een Fijn Wonen-woning? Ze zijn energiezuinig (volledig all- electric en goed geïsoleerd), gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen en bieden je overzichtelijke keuzes. 

Energieneutraal
De woningen in Wonen aan de Weide worden ENG. Dat is heel goed nieuws, want het begrip ENG staat voor ‘Energie-Neutraal Gebouw’. Om dat te bereiken is alles uitstekend geïsoleerd en liggen er bij oplevering al 6 panelen op het dak. Wat merk je daarvan? Je woning voelt heel comfortabel qua temperatuur en je energierekening is laag. 

Begin je al enthousiast te worden?
Verken dan snel het woningaanbod van Wonen aan de weide. 


Steenbrugge buurtschap 4 01Steenbrugge buurtschap 4 02

Online start verkoop 31 oktober om 15.00 uur! 
Ben jij ook zo enthousiast over Wonen aan de Weide? Houd dinsdag 31 oktober je e-mail in de gaten! Je ontvangt bericht van ons wanneer de verkoop officieel is gestart. Dit is ook het moment waarop alle informatie op de website beschikbaar is, van plattegronden tot prijzen, optiekeuzes en afwerkingsniveau. Ook het online inschrijfformulier vind je vanaf dan in je persoonlijke accountomgeving. Kortom, alles wat je nodig hebt om weloverwogen een beslissing te kunnen nemen. Geen zorgen, in de mail die je dinsdag van ons krijgt, leggen we duidelijk uit hoe je je inschrijft.  

Inschrijven en persoonlijke je vragen stellen
Inschrijven op de woning van jouw voorkeur doe je vanaf dinsdag online via het formulier dat vanaf 15.00 uur op de website staat. Je hebt hiervoor de tijd tot 13 november, 10.00 uur. Maar voordat het zover is, ontmoeten we je graag tijdens de Meet & Greet. Dit is het perfecte moment om al je vragen te stellen aan de makelaars.

Zet de datum alvast in je agenda:
Datum: dinsdag 7 november
Tijd: 18.30 - 20.30 uur (vrije inloop)
Locatie: informatiecentrum Steenbrugge
Adres: Joan Derk van der Capellenstraat 3 Deventer. 

Enkele dagen van tevoren sturen we nog een e-mail met meer informatie.

Heb je vragen? 
Stel ze gerust! Via de chat in je persoonlijke accountomgeving kun je vragen stellen. Je bereikt je persoonlijke accountomgeving door in te loggen via de projectsite. Uiteraard kun met je vragen ook terecht bij de verkopend makelaars van Thoma Post Deventer en MIQA Makelt


Deel dit bericht op:

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed