Wonen aan de weide
Hoekwonig - 301 - 5.718

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 138 en 202 m²
Woningoppervlakte: 123 m²
Slaapkamers: 3
Beukmaat: 5.718 meter
Ligging tuin: Zuidwest
Bouwnummer: 53 en 56
Koopsom: € 432.500 - € 449.000 von

Steenbrugge buurtschap 4 01

Op de hoek ligt deze woning met een superfijne tuin op het zuidwesten. De tuin is extra breed, waardoor je hier echt iets bijzonders van kunt maken. Lijkt het je wat om hier te wonen? Bekijk dan deze woning van 123 m2 groot met 3 slaapkamers, een ruime zolder voorzien van een dakkapel en een heerlijk lichte woonkamer.

Energieneutraal
De woningen in Wonen aan de Weide worden ENG. Dat is heel goed nieuws, want het begrip ENG staat voor ‘Energie-Neutraal Gebouw’. Om dat te bereiken is alles uitstekend geïsoleerd en liggen er bij oplevering al 6 panelen op het dak. Wat merk je daarvan? Je woning voelt heel comfortabel qua temperatuur en je energierekening is laag. 

Deze hoekwoningen zijn 5,70 meter breed, waardoor de keuken, woonkamer én slaapkamers allemaal net wat ruimer aanvoelen. De keuken ligt aan de voorzijde. In de woonkamer zijn 2 grote ramen, van vloer tot plafond, en een deur naar de tuin. Zelfs als je op de bank zit of in de keuken staat, kijk je mooi uit op de tuin. De tuin is diep en voorzien van een achterom en een berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 met openslaande deuren naar een Frans balkon. De badkamer heeft een douche, wastafel en een 2e toilet. Ook kun je hier je wasmachine en droger plaatsen, er is al een aansluiting gemaakt. De zolder, die bereikbaar is via een vaste trap, is door de dakkapel een sfeervolle ruimte die zich perfect laat inrichten als werkkamer, speelkamer of sportruimte. Heb je al een idee wat je met deze ruimte zou willen doen?

Plattegronden

Begane grond bnr. 53
Begane grond bnr. 56
Eerste verdieping
Tweede verdieping

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed