Wonen aan de weide
Tussenwoning - 301 - 5.718

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 134 m²
Woningoppervlakte: 123 m²
Slaapkamers: 3
Beukmaat: 5.718 meter
Ligging tuin: Zuidwest
Bouwnummer: 54 en 55 
Koopsom: € 409.500 von

Steenbrugge buurtschap 4 01

Ben je op zoek naar een gloednieuwe, ruime gezinswoning? Dan zou een van deze tussenwoningen zomaar jouw hart kunnen stelen. Met 123 m2 woonoppervlakte, 3 ruime slaapkamers en een grote zolder kun je hier perfect als stel of gezin wonen. De tuin ligt trouwens op het zuidwesten, waardoor je op een mooie dag volop kunt genieten van de zon.

Energieneutraal
De woningen in Wonen aan de Weide worden ENG. Dat is heel goed nieuws, want het begrip ENG staat voor ‘Energie-Neutraal Gebouw’. Om dat te bereiken is alles uitstekend geïsoleerd en liggen er bij oplevering al 6 panelen op het dak. Wat merk je daarvan? Je woning voelt heel comfortabel qua temperatuur en je energierekening is laag. 

Deze hoekwoningen zijn 5,70 meter breed, waardoor de keuken, woonkamer én slaapkamers allemaal net wat ruimer aanvoelen. De keuken ligt aan de voorzijde. In de woonkamer zijn 2 grote ramen, van vloer tot plafond, en een deur naar de tuin. Zelfs als je op de bank zit of in de keuken staat, kijk je mooi uit op de tuin. De tuin is diep en voorzien van een achterom en een berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 met openslaande deuren naar een Frans balkon. De badkamer heeft een douche, wastafel en een 2e toilet. Ook kun je hier je wasmachine en droger plaatsen, er is al een aansluiting gemaakt. De zolder, die bereikbaar is via een vaste trap, is door de dakkapel een sfeervolle ruimte die zich perfect laat inrichten als werkkamer, speelkamer of sportruimte. Heb je al een idee wat je met deze ruimte zou willen doen?

Plattegronden

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed