Dorpshoeve 
Tweekapper Type XXL

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 282 m² - 325 m²
Woningoppervlakte: 169m² of 177m²
Beukmaat: 6.60 meter
Slaapkamers:
Ligging tuin: Oost

Bouwnummers: 6 t/m 9
Koopsom: € 639.500,- - € 679.500,- v.o.n.

Wil je groots wonen op een rustige locatie? Dan zou dit zomaar jouw droomhuis kunnen zijn. Vanuit de 6,6 meter brede twee-onder-één-kapwoningen heb je vrij uitzicht over de natuurrijke omgeving. De riante kavels benadrukken de vrije ligging. Elke dag een beetje een vakantiegevoel. Deze tweekapper is er in 2 varianten. Bouwnummer 6, 7 en 8 hebben een langskap en zijn 169m2 groot. De dwarskapwoning op bouwnummer 9 heeft een oppervlakte van 177m2, extra ruimte die je vooral op de zolder terugziet. Beide woningen kunnen optioneel worden uitgebouwd met 1,20 of 2,40 meter!

Waar je ook voor valt, altijd geniet je van een grote tuin op het oosten, een aan het huis geschakelde berging en een parkeerplaats op eigen terrein. Kom straks binnen via de zijentree en geniet van de gezellige leefkeuken, ruime living en het licht dat van alle kanten binnen schijnt. Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en op de grote zolder kun je nog een kamer en extra badkamer maken. Of wil je liever 5 slaapkamers? Het is allemaal mogelijk. In Steenbrugge maak je woondromen waar.

Plattegronden

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping
Tweede verdieping (dwars)

Wonen in Steenbrugge?
Laat het ons weten

Schrijf je in voor de nog beschikbare bouwnummers in Dorpshoeve en/of maak je interesse kenbaar voor Wonen in het hof – fase 1. 

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed