Wonen in het hof - fase 1
een gezellig autovrij hof

Wonen in het hof maakt onderdeel uit van De Buurtschappen, om precies te zijn Buurtschap 2. Wonen in het hof bestaat in totaal uit 56 woningen, waarvan 30 koopwoningen die we in 2 fasen gaan verkopen.

In fase 1 is nog slechts 1 hoekwoning beschikbaar. 

Steenbrugge 101 HR

De 16 gezinswoningen van fase 1 komen aan een autovrij hofje die wordt ingericht als een fijne plek om te zitten en te genieten van het groen. Hier woon je heerlijk rustig en kun je je buren opzoeken voor een praatje als je er zin in hebt. Zet je straks voor de deur een bankje neer, zodat je lekker in het zonnetje óf juist in de schaduw zit? Of geniet je van je privacy in je achtertuin?

Parkeren doe je naast het hofje, maar een paar stappen verwijderd van je voordeur. Aan de andere kant van het hofje wandel je via een groene zone zo het park in. Kortom, hier woon je rustig, omringd door groen en heb je de auto dichtbij zonder dat hij in het zicht staat.

Wonen in het Hof
Kies je favoriete woning

De woningselector is het beste te bekijken op een desktop, wil je hem op mobiel bekijken klik dan hier

Logo Fijn Wonen

Fijn Wonen

De woningen worden gebouwd onder het merk Fijn Wonen. Een duurzaam en innovatief woonproduct van Van Wijnen. De onderdelen van de woning komen als kant-en-klare elementen uit onze gerobotiseerde woningfabriek in Heerenveen en worden op de bouwplaats geassembleerd. De voordelen van een Fijn Wonen woning zijn; een snelle bouwtijd, energiezuinig (volledig all electric en hoogwaardig geïsoleerd), slim prodcutieproces, onderhoudsvriendelijke materialen en overzichtelijke keuzes. 

Verdwalen door de Buurtschappen

De Buurtschappen zijn ontworpen als Sallandse Erven welke één voor één uitgroeien tot gezellige buurtjes. Door wisselende steenkleuren en verschillende architectuurstijlen lijkt het straks alsof De Buurtschappen met het verstrijken van de jaren gegroeid zijn. Veel huizen hebben een privézone voor hun huis, waar bankjes en planten kunnen staan. Bij fase 1 van Wonen in het hof is dit ook zo. Het levert een heel vriendelijk beeld op en zorgt voor variatie. Iedereen richt zijn stoepje op een eigen manier in.

Bekijk het actuele woningaanbod

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed