Wonen in het hof 
waar dromen thuiskomen

Verkocht

De 12 Wadiwoningen en 2 twee-onder-één kapwoningen type Hooimijt zijn verkocht. 

Steenbrugge Vogelvlucht LR web

De 12 wadiwoningen en 2 ruime twee-onder-één-kapwoningen in fase 2 liggen schitterend! De wadiwoningen komen met de achtertuin aan een autovrije groenzone die wordt ingericht als wadi. Een wadi is een natuurrijk gebied waarin regenwater wordt opgevangen. Soms staat een wadi droog, soms is het drassig. De perfecte plek voor kinderen om lekker ‘op avontuur’ te gaan.

De twee-onder-één-kapwoningen, type Hooimijt, staan heerlijk vrij op een ruim kavel. Samen ogen de woningen als een schuur en daarmee vormen ze één van de beelddragers die het verhaal van Steenbrugge vertellen.

Wonen in het Hof
Kies je favoriete woning

De woningselector is het beste te bekijken op een desktop, wil je hem op mobiel bekijken klik dan hier

Verdwalen door de Buurtschappen

De Buurtschappen zijn ontworpen als Sallandse Erven welke één voor één uitgroeien tot gezellige buurtjes. Door wisselende steenkleuren en verschillende architectuurstijlen lijkt het straks alsof De Buurtschappen met het verstrijken van de jaren gegroeid zijn. Veel huizen hebben een privézone voor hun huis, waar bankjes en planten kunnen staan. Bij fase 1 van Wonen in het hof is dit ook zo. Het levert een heel vriendelijk beeld op en zorgt voor variatie. Iedereen richt zijn stoepje op een eigen manier in.

Bekijk het actuele woningaanbod

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed