Beleef de omgeving 
in Steenbrugge

Steenbrugge ligt prachtig in het groen en toch heb je hier alles bij de hand. Voor je boodschappen fiets je in 6 minuten naar winkelcentrum Keizerslanden en steek je watergang de Zandwetering over, dan ben je via de autoluwe fiets- en wandelpaden binnen een paar minuten bij de manege, Landstede Kinderopvang en Kei 13 met school en opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.  

Geniet van het stadsleven
Beleef Deventer

Wil je er even uit, lekker winkelen, uit eten, het theater bezoeken of een filmpje pakken? Met de fiets ben je in een kwartier in hartje Deventer. Wat een fijne stad met rijke historie. In de sfeervolle straten slenter je moeiteloos urenlang om vervolgens op één van de terrassen te genieten van een welverdiend drankje.

Ontdek
de omgeving

Steenbrugge is een heerlijke en natuurrijke plek, maar we nodigen je vooral uit om ook de rest van de omgeving te verkennen. De hele noordoostkant van Deventer kleurt groen. En heb je zin om de omgeving te water te verkennen, verplaats je dan naar de zuidwestkant van Deventer waar de IJssel langs de oevers kronkelt. 
Strijk neer op een heerlijk terrasje langs de waterkant om even lekker te onthaasten en te genieten van de bootjes die voorbij varen.

Authentiek 
en bruisend

Deventer is een heerlijke omgeving om te zijn, te doen en te beleven. Ben je benieuwd wat Deventer jou als toekomstige woon- en leefomgeving allemaal te bieden heeft?

Op de website indebuurt.nl/deventer ontdek je van alles over Deventer op het gebied van wonen, winkelen, gemeentenieuws, evenementen en leuke activiteiten. Ook vind je er bijzondere verhalen van stadsgenoten. Ze laten bijvoorbeeld zien hoe ze wonen of vertellen over hun favoriete plekken. In de buurt geeft aandacht aan alles dat Deventer zo leuk maakt!

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed