Wonen in het Hof 
Hoekwoning - vrije sector

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 97 tot 117 m²
Woningoppervlakte: 77 m²
Slaapkamers:
Ligging tuin: Noord en zuid

Bouwnummer: 27, 34, 35 en 42
Koopsom: € 325.000,- - 335.000,- v.o.n.

Steenbrugge 101 HR

Op de hoeken van het hofje komen 4 mooie woningen die qua indeling gelijk zijn aan de tussenwoningen. Als extra hebben deze woningen een raam in de zijgevel ter plaatse van de keuken. Hierdoor kijk je nog leuker uit op de omgeving en kan het licht van alle kanten binnenkomen. Door de praktische indeling komt elke vierkante meter optimaal tot zijn recht. Als je behoefte hebt aan meer ruimte, kun je een uitbouw kiezen.

Op de 1e verdieping van deze woningen bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer.  De slaapkamer aan de voorzijde is uitgerust met een dakkapel, wat veel sfeer geeft. De andere slaapkamer en de badkamer zijn uitgerust met dakramen, waardoor je kunt genieten van een optimale privacy en een fijne lichtinval. Via de overloop heb je middels een vlizotrap toegang tot de vliering, waar je bijna 8 m2 aan extra bergruimte hebt.

De woningen beschikken over een tuin op het zuiden of noorden, zodat je altijd de keuze hebt tussen zon of schaduw. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een bankje voor de deur, waardoor je ook hier kunt genieten van het buitenleven. De achtertuin, inclusief berging, is te bereiken via een achterom.

*) De tour is niet (geheel) representatief voor deze hoekwoning. De tour is op basis van de tussenwoning.

Steenbrugge Situatie Wonen in het Hof 02 Vrije sector webp
Steenbrugge header V2

Plattegronden

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed