Wonen in het Hof
Hoekwoning - Wadi

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 194 tot 285 m²
Woningoppervlakte: 125 - 128 m²
Beukmaat:  6.30 meter
Slaapkamers: 3
Ligging tuin: Zuid

Bouwnummer: 1, 4, 5, 8, 9 en 12
Koopsom: € 439.500 - € 459.000 v.o.n.

Steenbrugge Exterieur03 LR web

De Wadi-hoekwoning is een schitterend, uniek huis. De architect heeft met details in het metselwerk en verschillende steenkleuren variatie gemaakt tussen de woningen. Opvallend zijn de ruime achtertuinen, op het zuiden, die slechts via een groene haag van de wadi worden gescheiden. Hier zit je heerlijk rustig en heb je veel privacy. In de diepe voortuin, ook met groene haag, is een oprit voor de auto én een berging voor je fiets. Parkeer je auto of zet je fiets in de berging en wandel gelijk naar binnen. 

Eenmaal binnen zie je gelijk terug dat dit huis 6 meter breed is. Wat een ruimte én wat een licht. Via de ramen van vloer tot plafond, en via de ramen in de zijgevel, schijnt de zon lekker binnen en kijk je vrij uit op je tuin én de wadi achter je tuin. De erker op de 1e verdieping aan de achterzijde heeft ook (bijna) verdiepingshoge ramen. Ontwaken met zicht op de natuur! Zowel de woonkamer als keuken en de 3 slaapkamers zijn door de breedte van het huis ruim. De zolder met dakraam is een vrij indeelbare ruimte die je via een vaste trap bereikt. 

Wil je buiten nog meer de ruimte hebben, kies dan voor 1 van de 6 hoekwoningen. Er zijn 3 hoekwoningen met een berging naast het huis. Hier heeft de berging een schuin dak, helemaal in de stijl van het huis. Deze woningen hebben als extra een inpandige berging op de begane grond.

Steenbrugge Situatie Wonen in het Hof fase2 wadi hoek

Plattegronden

BG hoekwoning 
BG hoekwoning met berging
1e verd (hoekwoning)
2e verd (hoekwoning)

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed