Wonen in het Hof
Tussenwoning - sociale koop

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 97 tot 117 m²
Woningoppervlakte: 77 m²
Slaapkamers:
Ligging tuin: Noord en zuid

Bouwnummers: 28 t/m 33 en 36 t/m 41
Koopsom: € 250.000,- v.o.n.

Steenbrugge 101 HR

Parkeer je auto naast het hofje en wandel naar je voordeur. Groet de buren en ga naar binnen. De hal biedt toegang tot het toilet, de technische ruimte, de trap naar boven en de woonkamer/keuken. Je komt binnen in de keuken, die aan de voorzijde van het huis zit. De vier middelste woningen hebben in de keuken een raam tot aan de grond. De woonkamer is lekker licht, want ook hier zijn er grote ramen van plafond tot vloer. Als je meer ruimte wilt, wordt er bij de verkoop optioneel een uitbouw aangeboden.

Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer. Via de overloop kun je middels een vlizotrap de vliering bereiken, waar je bijna 8 m² extra bergruimte hebt.

Deze woningen hebben een tuin op het zuiden of noorden. Doordat je voor de deur ruimte hebt om een bankje te plaatsen, vind je altijd een plek in de zon of de schaduw. De achtertuin, inclusief berging, is te bereiken via een achterom.

Steenbrugge Situatie Wonen in het Hof 02 Sociale koop webp
Steenbrugge header V2

Plattegronden

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping

Goed om te weten

Goed om te weten!
Om voor één van de 12 sociale koopwoningen in aanmerking te komen zijn een tweetal voorwaarden van toepassing:
1. Je bent een starter op de koopmarkt.
Een huishouden, ongeacht de leeftijd van de daartoe horende personen dat woont in een huurwoning of dat niet beschikt over zelfstandige woonruimte. 
2. Op basis van jou/jullie IB60 formulier van het jaar 2022 geldt een inkomensgrens per huishouden van maximaal € 60.000,- bruto per jaar.

Laat een financiële check uitvoeren door de financieel adviseurs van Steenbrugge of een erkend financieel adviseur. Klik hier voor een model financiële check die je hiervoor kunt gebruiken. De ingevulde financiële check kun je uploaden bij jouw online inschrijfformulier. 

Zorg ervoor dat je tijdig over het IB60 formulier 2022 beschikt, zodat je deze mee kunt nemen naar de afspraak met je financieel adviseur. Laat je financieel adviseur je IB60 formulier checken op de inkomenseis en hem/haar om op de financiële check aan te geven wanneer je hier aan voldoet. 

Klik hier voor meer informatie over de financiële check. 
Klik hier om via de belastingdienst direct online je IB60 formulier 2022 aan te vragen.
Klik hier voor een model financiële check.

Notariële loting
De 12 sociale koopwoningen in fase 1 van het project Wonen in het Hof worden toegewezen middels notariële loting. De notariële loting zal in eerste instantie plaatsvinden onder de ingeschreven belangstellenden die naar waarheid verklaren aan beide voorwaarden te voldoen én die een financiële check hebben laten opstellen door een erkend financieel adviseur en deze hebben toegevoegd aan online inschrijfformulier. 

Steenbrugge 101 HR
Steenbrugge 271972190

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed