Wonen in het Hof
Tweekapper – Hooimijt

Kenmerken

Perceeloppervlakte: 387 tot 400 m²
Woningoppervlakte: 156 - 157 m²
Slaapkamers: 3
Beukmaat: 6.6o meter
Ligging tuin: Zuid

Bouwnummer: 13 en 14
Koopsom: € 655.000 - € 659.500 v.o.n. 

Steenbrugge Exterieur01 LR web
Steenbrugge Exterieur02 LR web

In Steenbrugge komen een aantal beelddragers die bijzondere plekken markeren en symbolisch het verhaal van Steenbrugge vertellen. In Buurtschap 2 is de Hooimijt zo’n beelddrager. De Hooimijt is een hedendaags ontwerp van een hooischuur. De warme kleuren, natuurlijke materialen, grote ramen en strakke belijning combineren prachtig met elkaar. Achter de charmante gevels met raster van donkergrijze planken gaan 2 ruime twee-onder-een-kapwoningen schuil.

Doordat de entree en oprit van de twee woningen niet aan elkaar grenzen, alsook door de riante kavel rondom, krijg je het gevoel vrijstaand te wonen. Opvallend is de vrijstaande garage (3x6 meter) die door het schuine dak oogt als een schuur. En heb je al gezien dat bouwnummer 14 een erker heeft ter plaatse van de woonkamer?

Met 156 m2 woonoppervlakte, 4 ruime slaapkamers, een riante badkamer en een grote zolder leef je hier ruim. Mocht je nog meer ruimte willen, dan kan de tweekapper aan de tuinzijde met 2,40 meter worden uitgebouwd. Het resultaat is dat je een enorme leefkeuken krijgt die over de volle breedte aan de tuin grenst. Zet de deur lekker open en waan je op vakantie in eigen huis. Laat je fantasie de vrije loop. Hier maak je woondromen waar.

Steenbrugge Situatie Wonen in het Hof fase2 hooimijt tweekapper

Plattegronden

BG (bn. 13)
1e verd. (bn. 13)
2e verd. (bn. 13)
BG (bn. 14)
1e verd. (bn. 14)
2e verd. (bn. 14)

Op de hoogte blijven? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis
geen enkele update over wonen in Steenbrugge

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed